Nogomet

Tot: "Teško je motivirati ekipu"

Ante Dubravac • utorak, 24.05.2011.
Tot: "Teško je motivirati ekipu"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon što su i službeno primili pehar i medalje za osvajanje šestog uzastopnog naslova prvaka nogometaše Dinama očekuje posljednja ovosezonska utakmica...

Iako u Varaždin na uzvratnu utakmicu finala Kupa dolaze s velikom prednosti od 5:1 u Dinamu pokušavaju održati maksimalnu koncentraciju.

"Sigurno nam neće biti lako, dapače bit će teško motivirati ekipu nakon uvjerljive pobjede, ali morat ćemo to napraviti kako bismo na kraju slavili," izjavio je u najavi utakmice trener Marijo Tot, ali i jasno poručio: "Favoriti smo i očekujemo novi trofej."

Za zatvaranje sezone Tot očekuje dobru utakmicu u kojoj će najviše profitirati gledatelji koje je i pozvao da dođu u velikom broju: "Pozivam sve navijače na utakmicu za koju vjerujem kako će biti zanimljiva. Obje ekipe igraju napadački nogomet, bez puno prekršaja i vjerujem da sve gledatelje čeka kvalitetna nogometna predstava."

Uoči susreta Dinamo se susreće s već tradicionalnim izostancima nekih igrača kao što su Bišćan, Barbarić, Lončarić i Cufre, a novi na popisu ozlijeđenih je Calello kojega muči skočni zglob. Zanimljiva je situacija oko nastupa Fatosa Beqiraja koji će odmarati iako je potpuno zdrav. U klubu su procijenili da ga je bitno sačuvati za reprezentativni nastup Crne Gore protiv Bugarske: "Za klub je jako važno da on dobro odigra tu utakmicu protiv Bugarske i pomogne Crnoj Gori da se približi Europskom prvenstvu tako da ćemo ga osvježiti i odmoriti."

Za kraj je bilo i neizbježno pitanje o eventualnom ostanku na klupi i iduće sezone: "Moj jedini zadatak je završiti sezonu i koncentriram se samo na svlačionicu. Niti ne razmišljam o ničemu drugome već jedino o tome kako kvalitetno privesti sezonu kraju," zaključio je Marijo Tot koji nije zaboravio zaželjeti brzi oporavak Dragi Gabriću nakon teške prometne nesreće.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • bubici24.05.2011. u 16:17
    Samo štancajte, pa na šta je to izgledalo protiv Zadra i Splita???? Varteks si je zabio 4/5 golova, pitanje je kako bi i to završilo.
    bubici
  • bubici24.05.2011. u 13:54
    Daj se ti spakuj i otiđi iz Dinama. Ništa osobno, ali nestani!
    bubici