Nogomet

Lippi: "Spreman sam vratiti se"

Borna Rupnik • srijeda, 25.05.2011.
Lippi: "Spreman sam vratiti se"

Bivši talijanski izbornik Marcello Lippi potvrdio je da je u potrazi na novim poslom. Chelsea bi, kaže, bio primamljiva mogućnost...

Nakon što su se tadašnji svjetski prvaci Talijani na smotri u Južnoafričkoj Republici oprostili od natjecanja već u prvom krugu, Marcello Lippi napustio je izborničku klupu i odlučio uzeti predah od nogometa.

No, tom je predahu došao kraj. "Spreman sam vratiti se. Vrijeme odmora je završeno. Primio sam dosta ponuda tijekom sezone, no uvijek sam ponovno izabrao odmor. Sada bih želio opet raditi", najavio je talijanski stručnjak.

S obzirom na ugled koji uživa u nogometnom svijetu, novih ponuda neće nedostajati i Lippi će si moći priuštiti biranje novog odredišta. "Razmotrit ću sve ponude koje dođu, a odabrat ću onu najuzbudljiviju", kaže.

Pretpostavlja se da će reagirati i Roman Abramovič, vlasnik Chelseaja, koji je u potrazi za nasljednikom Carla Ancelottija. "Engleski me nogomet fascinira, a Chelsea bi bio primamljiva opcija", izjavio je nedavno Marcello Lippi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Weasley25.05.2011. u 23:30
    pročitao sam naslov i pomislio na juventus, ali onda je uslijedilo razočaranje :(
    Weasley
  • Obrisan korisnik25.05.2011. u 21:39
    Mogao bi Lippi doći u Hajduk :P
    Obrisan korisnik