Nogomet

Neftči se ispričava i najavljuje uzvrat

Borna Rupnik • nedjelja, 17.07.2011.
Neftči se ispričava i najavljuje uzvrat
Foto: Kristijan Komarica

Azerbajdžanski prvak Neftči nije mogao biti zadovoljan rezultatom iz Zagreba, no vjeruje da može uzvratiti Dinamu u drugom pretkolu Lige prvaka. To je istaknuto i u službenom priopćenju kluba...

Uprava Neftčija iz Bakua izdala je službeno priopćenje u kojemu se ispričava svojim simpatizerima zbog poraza u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka. Dinamo je na Maksimiru bio bolji rezultatom 3:0 i na pragu je prolaza u sljedeći krug natjecanja.

Neftči se pripremao u Turskoj i Austriji te igrao prijateljske dvoboje protiv jakih suparnika. Ukratko, momčad je bila maksimalno spremna za kvalifikacije za Ligu prvaka".

"No, izvukli smo jednu od najjačih momčadi, hrvatskog prvaka Dinamo, i nažalost izgubili. Stoga se u ime trenera i igrača ispričavamo nogometnoj javnosti, medijima i svojim navijačima", stoji u priopćenju Neftčija.

Ipak, u azerbajdžanskom prvaku ne gube nadu prije druge utakmice, koja je na rasporedu u utorak: "Dat ćemo sve od sebe kako bismo uzvratili suparniku za poraz. Pozivamo vas da pomognete Neftčiju svojom podrškom do samog kraja. Vjerujemo da ćemo pokazati dobar nogomet".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!