Nogomet

Balakov: "Dali smo sve od sebe"

S Poljuda:Vedran Babić • četvrtak, 04.08.2011.
Balakov: "Dali smo sve od sebe"
Foto: Duje Bonačić

Krasimir Balakov nije imao što zamjeriti svojim igračima nakon drugog poraza od Stokea u prekrasnom ambijentu ponovno do kraja ispunjenog Poljuda...

Nakon uvodne čestitke Stokeu na prolazu i zahvale navijačima na podršci, Balakov je u svom obraćanju novinarima nastavio:

"Bila je to tvrda, ali dinamična utakmica, baš kao što smo očekivali. Pokušali smo igrati po zemlji, ne nabijati lopte. To je u prvom poluvremenu bilo vrlo teško, no u drugom smo kontrolirali igru. Nisam razočaran jer smo dali sve od sebe. Pokazali smo karakter, volju, a to je za mene kao trenera vrlo važno."

O Milićeviću

"Primljeni pogodak u završnici nije nam trebao, ali Milićeviću zaista ne možemo zamjeriti. On nije igrao od početka sezone, ali je unatoč tome dao sve od sebe i odigrao dobru utakmicu", rekao je Balakov o nesretnom Ljubi Milićeviću, strijelcu autogola u sudačkoj nadoknadi.

"Stoke je ipak momčad koja je pobijedila Arsenal, Chelsea i Liverpool. Znaju oni igrati nogomet."

Balakov je dodao da u ofenzivi ima još puno potencijala, a to se odnosi na nedostatak fantazista: "Večeras se zorno vidjelo koliko nam taj fantazist, kreator, nedostaje. Međutim, nije lako pronaći igrača koji se uklapa u vašu financijsku konstrukciju, a koji je ujedno i klasan igrač. Ima vremena, vidjet ćemo može li se nešto napraviti tijekom zimskog prijelaznog roka."

Čime je u ovoj utakmici Bugarin najzadovoljniji? "Bili smo dobro organizirani i disciplinirani, a upravo na tome radimo cijelo ovo vrijeme. Ni u kojem trenutku nismo gubili glavu, a Stoke nam u cijeloj utakmici nije stvorio niti jednu čistu šansu."

Novinare je zanimalo koliko je blizu ili daleko Hajduk od toliko željenog naslova prvaka? "Svake godine se Hajduk bori za naslov, tako će biti i ove godine. Dinamo je kompaktna i dobra momčad, ali mi se koncentriramo samo na sebe. Treba popraviti još dosta stvari kako bismo postali jača konkurencija Dinamu. Idemo korak po korak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 13:19
    Trener koji igra sa Bkljačom, Andrićem na stoperu, Maločom na boku, a mora zabiti, nije baš neki stručnjak..
    Obrisan korisnik
  • Pezer05.08.2011. u 13:01
    Ja se nadam da ce balakov ostati jos dosta vremena jer se vidi da zna sta radi,ali ne moze on uigrati ekipu u tako kratkom vremenu...Ovaj Hajduk ima dobru ekipu,obrana je rijesena mozda dovesti desnog beka(kvalitete Rubena Lime koji je odigrao odlicno) Andric je zadnji vezni ali i Brkljaca je jao... [više na forumu]
    Pezer
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 12:14
    Ok. Vidim da se piše o tome da Hajduk "stalno" plače zbog suđenja, za razliku, eto, od Splita, koji se "nikad" ne buni protiv suđenja (http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/121367/Default.aspx), ili Dinama, koji se baš nikad ne buni, osim kad ga Hajduk... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 11:38
    nije na 0 nego u minusu jer je sa svojim pojavljivanjem i 2 poraza smanjio državni koeficijent
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 11:25
    a Edo Pezzi na radiu spominje debakl varaždinaca. a što je onda Hajdukova predstava (ukupno) protiv Stoka
    Obrisan korisnik