Nogomet

Woodgate: "Pobjeda kod velikog kluba"

Borna Rupnik • petak, 05.08.2011.
Woodgate: "Pobjeda kod velikog kluba"
Foto: Duje Bonačić

Jonathan Woodgate, branič Stoke Cityja, pamtit će Poljud kao stadion na koji je istrčao nakon godinu i pol dana bez nogometa. A kući se vraća s pobjedom i prolazom...

Stoke City još je jednom minimalno nadjačao Hajduk. Na Poljudu je presudio autogol Ljube Milićevića u sudačkoj nadoknadi, a u engleskom taboru poseban je razlog za zadovoljstvo imao branič Jonathan Woodgate.

Nakon 18 mjeseci stanke zbog još jedne ozljede napokon je istrčao na igralište. "Odigrao sam svojih prvih 90 minuta poslije toliko vremena pa treba vidjeti kako ću se osjećati poslije", izjavio je Englez za službene stranice svog kluba.

"Uživao sam u susretu i osjećao se dobro. Hajduk je teško gostovanje, no svi su dečki odigrali fantastično dobro u tim okolnostima. Prije samo nekoliko godina bili smo drugoligaši, a sada pobjeđujemo kod velikog europskog kluba. Velik je to uspjeh i dobili smo na samopouzdanju", dodao je Woodgate o uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Europske lige.

Woodgate i Stoke City nakon ostvarenog se cilja okreću početku nove sezone Premiershipa: "Radujem se prvoj prvenstvenoj utakmici i dvoboju protiv Chelseaja. Ne može bolje od toga, a ja u velikim utakmicama igram još bolje".

Osvrnuo se i na svoj dolazak u Stoke City iz Tottenhama: "Imao sam nekoliko opcija, no Tony Pulis pokazao je veliku želju dovesti me. Potpisao sam jer je vjerovao u mene i mislim da sam povukao pravi potez".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • diplomat05.08.2011. u 13:27
    Nije istina, ja sam isto tako mislio pa sam slao mail na hajduk.hr i rekli su mi da im je sam Milićević rekao da mu se tako piše prezime jer su i oni mislili da je Miličević
    diplomat
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 13:21
    dragi sportnetovci, nemojte zamjeriti, ali s obzirom da mu i hrt i drugi pogrešno pišu prezime. čovjek se preziva miličević.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 11:53
    slavkobbb glup si,hajduk u europi posebice kada igra kuci igra svoj maksimum bez obzira sto to nije bilo dovoljno stoke je bio jaci,tko to jos ima motivaciu za domace utakmice?da hajduk igra onako borbeno u ligi kao u europi sve bi kuci satrali bez problema 100%
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 11:44
    Možda je kod tebe običaj obraćat se nekome s druže,ali k'o Boga te molim nemoj to na današnji dan govorit.Znam da si sigurno iznerviran jer se danas slavi dan pobjede,a u tvom slučaju dan poraza,ali ipak daj probaj pokazat barem mrvicu razuma. Kaj se tiče same utakmice Između Dinama i hajduka,imaš... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 11:38
    tako je druže slavko,pola klubova je upisalo pobjedu samo dinamo nije eh eh
    Obrisan korisnik