Nogomet

Kelava: "Malmö moramo shvatiti ozbiljno"

Mario Glasnović • ponedjeljak, 22.08.2011.
Kelava: "Malmö moramo shvatiti ozbiljno"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamovi igrači i stručni stožer sletjeli su u Švedsku gdje ih u utorak očekuje posljednji korak uoči ulaska u Ligu prvaka. Ivan Kelava, Jerko Leko i Domagoj Vida priznali su da Dinamo ima veliku prednosti iz prvog susreta, ali najavljuju oprez pred utakmicom s Malmöom.

Dinamo je sletio u Švedsku gdje će u ponedjeljak navečer održati trening na stadionu Swedbank u Malmöu. Uoči uzvratne utakmice sa švedskim prvakom, svoje mišljenje i dojmove iznijeli su Dinamovi igrači.

Novopečeni hrvatski reprezentativac Ivan Kelava najavio je oprez uoči susreta. "Pripremamo se za Malmö, iako imamo veliku prednost iz prve utakmice, i drugu utakmicu moramo shvatiti ozbiljno. Mnogi kažu da nam sada do Lige prvaka fali samo mrvica, ali mi ćemo se i za tu mrvicu sutra potruditi", izjavio je Dinamov vratar za službene stranice zagrebačkog kluba.

Jedan od iskusnijih igrača modre momčadi, Jerko Leko, potvrdio je riječi svog suigrača: "Naravno da je lako otputovati na gostujuću utakmicu kad znamo koliku prednost imamo. Međutim, ovu utakmicu shvaćamo jednako ozbiljno kao i prvu. Dat ćemo sve od sebe. Znamo koliko je Malmö dobra momčad i bez obzira na prvu utakmicu ne smijemo se opustiti. Nadam se da ćemo ostvariti taj svoj san, a onda nitko neće biti sretniji od nas."

Domagoj Vida uvjeren je u prolaz i velik uspjeh svoje momčadi. Dinamov branič najavio je da će dati sve od sebe protiv Malmöa: "Mi smo sigurni da prolazimo, a sutra ćemo na terenu dati sve od sebe. Imamo priliku iz snova, veliku prednost i dobru ekipu. Mislim da smo zaslužili plasman u grupnu fazu. Naravno, do sutra ćemo se dobro pripremiti i vjerujem, potvrditi prolaz u elitno natjecanje."

Prema riječima mladog braniča navijači neće biti razočarani: "Dat ćemo sve od sebe da ne iznevjerimo našu vjernu publiku. Nadam se da ćemo ih još jednom razveseliti i da će nas barem dio njih veselo dočekati na povratku u Zagreb. To bi bilo sjajno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 16:03
    Nadam se da Kelava i dalje nece imat posla (sve ovisi o Ibanezu) i da ce nas napad imat posla :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2011. u 20:59
    Nego šta nego shvatiti utakmicu uzbiljno u Maksimiru ste i razbili(4-1)u gostima sada možete uživat SRETNO SUTRA!!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2011. u 19:56
    Real Madrid Borussia Dortmund Dinamo Zagreb Ajax
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2011. u 19:37
    majko mila Vida na slici ko Spiderman :D
    Obrisan korisnik