Nogomet

Tonel: "Nije bitna zamjena dresova"

S Maksimira:Borna Rupnik • utorak, 13.09.2011.
Tonel: "Nije bitna zamjena dresova"
Foto: Kristijan Komarica

Portugalski branič Tonel bit će jedna od najvećih Dinamovih uzdanica u dvoboju protiv Reala, u kojemu će se sučeliti s ponajboljim napadačima na svijetu...

Dinamova obrana ove sezone odrađuje vrlo dobar posao, a među plavim defenzivcima odličan je i portugalski stoper Tonel. Veliki test njegovih mogućnosti bit će i susret s Real Madridom u prvom kolu Lige prvaka.

"Igramo protiv jednog od najboljih klubova na svijetu, s fantastičnim igračima i trenerom. Bit će nam teško, ali igramo kod kuće. Dat ćemo sve od sebe i tada će rasplet biti zadovoljavajući, kako god završilo", najavio je Tonel utakmicu koja je na rasporedu u srijedu navečer.

"Ako zamijenim poslije utakmice dres s Cristianom Ronaldom, dobro. Ako ne, nije bitno. Nije bitno tko će s kime mijenjati dresove".

Hoće li Tonel posvetiti nešto vremena svom sunarodnjaku, Cristianu Ronaldu? "Radujem se susretu s Ronaldom, ali to nije najvažnije. Usredotočen sam na utakmicu. Rukovat ćemo se i možda malo popričati", odgovorio je.

Dinamov branič istovremeno nije želio taj dvoboj proglasiti najvećim u svojoj dosadašnjoj karijeri: "Ova je utakmica najvažnija zato što je - sljedeća. Želimo usrećiti navijače, neka uživaju, neka budu dobri kao i uvijek. Siguran sam da će tako i biti".

Hoće li Dinamu nedostajati Josip Šimunić, s kojim je Tonel zaigrao u Splitu, a koji protiv Reala mora odraditi davno zarađenu kaznu? "Najvažniji su igrači koji mogu igrati, oni s kojima se može istrčati na teren. Suradnja sa Šimunićem ionako će s vremenom postajati sve bolja", jasan je bio Portugalac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.09.2011. u 19:51
    Sa 8:0 Debrecen preko Hajduka do Manchester Uniteda
    Obrisan korisnik
  • LeBronWade13.09.2011. u 19:16
    Svi će tražiti Mamićev autogram :)
    LeBronWade
  • Obrisan korisnik13.09.2011. u 18:52
    Tonel legenda
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.09.2011. u 18:00
    Ronaldo će ganjat Ibaneza po Maksimiru da mu ovaj da dres:)))
    Obrisan korisnik