Nogomet

Klopp: "Drskost donijela nagradu"

Josip Tolić • srijeda, 14.09.2011.
Klopp: "Drskost donijela nagradu"
Foto: EPA

Arsenalov strateg Arsene Wenger nije bio dostupan za izjave nakon remija u Dortmundu zbog Uefine kazne koju je dobio u pretkolu protiv Udinesea, no zato je njegov pomoćnik Pat Rice bio dostupan za komentar...

"Braniti se s tolikom odlučnošću veliko je umijeće i ne vjerujem da će mnogo momčadi doći ovdje i izvući dobar rezultat", rekao je Rice nakon boda u Njemačkoj.

Unatoč činjenici što njegova ekipa na kraju nije uzela pobjedu, Rice nije nezadovoljan: "Naravno, bili bismo oduševljeni da smo pobijedili ovdje, ali mogu se složiti da je i jedan bod dobar rezultat."

Trener domaće momčadi Jürgen Klopp poveo je Crno-žute u prvi nastup u Ligi prvaka nakon devet godina odsutnosti, što se nije osjetilo protiv momčadi koja već 14. sezonu uzastopce nastupa u najelitnijem klupskom natjecanju: "Bio je to sjajan susret, ali nažalost takav je nogomet ponekad", suosjećajan je s Topnicima bio Klopp.

Velika ustrajnost njegovih igrača, kaže, donijela mu je zasluženi bod poslije Perišićeve majstorije: "Igrali smo stvarno, stvarno dobro tijekom svih 90 minuta, bili smo drski, hrabri i na kraju dobili svoju nagradu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!