Nogomet

"Pokazali smo da možemo i s velikim dečkima"

S Maksimira:Borna Rupnik • srijeda, 14.09.2011.
"Pokazali smo da možemo i s velikim dečkima"
Foto: Davor Sajko

Real Madrid uspio je jednom svladati Ivana Kelavu i tako odnijeti sva tri boda iz Maksimira, no Dinamov je vratar bio odličan. Prokomentirao je i svoju fantastičnu obranu Mesutu Özilu...

"Imali smo svoju šansu, tko zna što bi bilo da smo je iskoristili", sažeo je Ivan Kelava dojmove svojih suigrača, ali i navijača, nakon što je Real Madrid slavio u Zagrebu rezultatom 1:0. Dinamovcima se nema što prigovoriti, odigrali su "muški" i dobro se suprotstavili jednoj od najboljih momčadi svijeta.

Kelava ističe kao je Dinamove ovime pokazao da dosadašnji rezultati nisu slučajnost: "Pokazalo se da nismo zalutali u Ligu prvaka. Sada to moramo pokazivali i dalje".

"Očekujem li novi poziv u reprezentaciju? Ne znam, reprezentativno okupljanje je daleko. Sada sam usredotočen samo na Dinamo".

"Pokazali smo i da možemo igrati s velikim dečkima. I oni su ljudi od krvi i mesa, makar su svi redom najbolji igrači svojih reprezentacija", izjavio je Dinamov čuvar mreže.

Osvrnuo se i na 30. minutu, kada je izveo vrhunski potez i zaustavio udarac Özilu: "Bio je to moj trenutak inspiracije. To smo i govorili prije utakmice, da nešto možemo učiniti budemo li inspirirani".

Što je trener Krunoslav Jurčić rekao igračima Dinama na poluvremenu? "Rekao nam je samo da nastavimo tako kako smo igrali u prvom dijelu. Mislim da nismo razočarali. Svima nam je žao jer uvijek želimo pobjedu, ali igrali smo protiv Real Madrida".

"Protiv takvih momčadi imate uglavnom imate jednu šansu. Mi smo dali sve od sebe", dodao je.

"Na svakoj se utakmici, kao i moji suigrači, želim iznova dokazivati", zaključio je Ivan Kelava, koji si je na kraju ispunio želju i zamijenio dres s Ikerom Casillasom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.09.2011. u 16:44
    Mali ti si legenda ..svaka čast
    Obrisan korisnik
  • LeBronWade15.09.2011. u 16:32
    Dižem ti spomenik ispred svoje kuće
    LeBronWade
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 12:10
    Glupe su rasprave tipa: da Kelava nije obranio, da je Ruki zabio ... Sve je to nogomet, ne zbrajaju se šanse ni umjetnički dojam (nije ovo umjetničko klizanje) već je jedini mjerodavan rezultat. Dinamo je pokazao da zna i može, e sad to treba i ponavljati. Pravo stanje stvari pokazat će se u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Balthazar15.09.2011. u 12:01
    Kelava je odličan golman, a da bi bio vrhunski on stvarno mora naučiti ispucavati loptu. Ne radi se samo o tome da će možda zbog ispucavanja skriviti koji gol, nego o tome da to ulijeva nesigurnost u cijelu obranu koja mora tražiti neka druga rješenja umjesto da loptu vrate njemu. To mu je veći... [više na forumu]
    Balthazar
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 11:58
    dvi dobre utakmice i već prvi vratar ?............to je jednako onome ------lonac u repku----------čago u repku-------------turina u repku-------brezovec u repku..........................da je po vaše, mi bi sa andorom razigravali
    Obrisan korisnik