Nogomet

Leko: "Mogli proći bolje, ali i gore"

S Maksimira:Borna Rupnik • četvrtak, 15.09.2011.
Leko: "Mogli proći bolje, ali i gore"
Foto: Kristijan Komarica

Na Dinamovom desnom boku je protiv Real Madrida zaigrao Jerko Leko i svojim se iskustvom nametnuo kao dobar Jurčićev potez. Dvoboj je sagledao s punim poštovanjem prema španjolskom doprvaku...

Jerko Leko slaže se sa svima koji smatraju da Dinamo usprkos porazu na otvaranju Lige prvaka nije razočarao, s obzirom na igrače koji su stajali s druge igrališta.

Ivan Tomečak: "Dobro smo se držali. Tko zna što bi bilo da smo uspjeli zabiti prije Reala. Ali pokazali smo da se možemo nositi i s najboljim momčadima svijeta. Nismo sretni nakon poraza, ali izgubili smo od Real Madrida - nastavimo li ovako igrati u narednim utakmicama možemo iznenaditi Lyon ili Ajax".

"Dogovorili smo se prije utakmice da moramo biti disciplinirani na terenu. To smo ispoštovali, a otvorile su nam se i neke prilike", prokomentirao je Leko sraz Dinama i Real Madrida na Maksimiru.

Pohvalio je igru španjolske momčadi: "Njihova je kombinatorika na početku drugog poluvremena ipak urodila plodom. Osim toga, održavali su potrebnu razinu igre i nakon isključenja Marcela".

Konačnom ishodu nije imao što prigovoriti: "Mogli smo osvojiti jedan bod, mogli smo proći bolje. Ali mogli smo proći i gore".

Kratki komentar utakmice ponudio je i argentinski branič Luis Ibanez, koji se pokrivao lijevi bok: "Mislim da smo ostavili dobar dojam. Sretan sam zbog načina na koji smo odigrali protiv momčadi poput Real Madrida".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.09.2011. u 16:37
    Bravo Leko odličan posao i kvalitetan nogomet
    Obrisan korisnik
  • LeBronWade15.09.2011. u 16:20
    Mogu svi protiv njega pričat šta god oće, ali on je carčina koji je, nadam se, onog Ronalda naučio pameti.
    LeBronWade
  • tbrzica15.09.2011. u 09:04
    Zemljače, odlično odrađen posao, sjajno postavljanje, RESPECT..
    tbrzica