Nogomet

Ronaldo: "Dinamovi su igrači imali zaštitu"

S Maksimira:Borna Rupnik • četvrtak, 15.09.2011.
Ronaldo: "Dinamovi su igrači imali zaštitu"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Real Madrida uglavnom su bili složni poslije utakmice u jednome - sudac je Dinamu dopuštao pregrubu igru, ali najvažnije je bilo uzeti tri boda. Cristiano Ronaldo osvrnuo se i na skandiranje Lionelu Messiju, dok se Sergio Ramos dotaknuo i Ivana Kelave...

Kraljevski je klub na Maksimiru ostvario zacrtano. Kući se vraća sa sva tri boda u džepu, premda se do pobjede protiv Dinama nije "prošetao". Presudio je pogodak Angela di Marije, koji se složio s takvom ocjenom susreta.

"Bilo nam je teško tijekom cijele utakmice. Ali zadovoljan sam i sretan što smo uzeli bodove, to je ionako najvažnije. Smatram i da je sudac morao stati na kraj oštroj igri Dinama", izjavio je Argentinac poslije utakmice.

Puno je pažnje privukao Cristiano Ronaldo, portugalska zvijezda, koji nije bio pretjerano dobre volje: "Sudac je Dinamu dopuštao pregrubu igru. Čini mi se da su njihovi igrači imali zaštitu koju igrači Real Madrida nisu imali".

Ronaldo je čuo kako se s tribina skandira Lionelu Messiju u trenucima kada on prima loptu. "Neki su vjerojatno ljubomorni što sam bogat, lijep i fantastičan igrač", kratko je prokomentirao Portugalac tu situaciju.

Branič Sergio Ramos, španjolski reprezentativac, odao je priznanje Dinamovom vrataru Ivanu Kelavi. "Napravio je velike stvari na utakmici, a imao je onu jednu odličnu obranu", rekao je, misleći na 30. minutu i zicer Mesuta Özila.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.09.2011. u 09:17
    Modni mačak - bolje šuti
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 16:35
    Normalno da su imali zaštitu, jer su te cijelu utakmicu prcali u bulju! dosta su te silovali nogometaši barcelone, morali su i dinamovi doći na red!
    Obrisan korisnik
  • LeBronWade15.09.2011. u 16:30
    Može te biti sram spodobo jedna. U grupu se grupirat i mučki simulirat kada ja ne vidim. Jer ti si takav, ti si jedan mučki provokator, lažov, falscifikator. Pokvaren si i imaš previše gela u kosi XD
    LeBronWade
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 12:52
    Kakav je to čovjek koji sam sebe hvali,jer niko drugi neće.Nema ni jedan stadion gdje mu se ne zviždi od cipra do brazila..a ono što je najgore stavio je na dres ronaldo ime jednog od najboljih u povijesti valjda je mislio da će bit dobar ko el fenomeno hahahahhaha
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 12:17
    hahahaha sad se ne zali samo hajduk da suci pomazu dinamu, inace ako dinamo bude vako igra u svakoj utakmici ima 3. misto
    Obrisan korisnik