Nogomet

Di Maria: "Pobjeda na teškom gostovanju"

Borna Rupnik • četvrtak, 15.09.2011.
Di Maria: "Pobjeda na teškom gostovanju"
Foto: Davor Sajko

Čovjek odluke na maksimirskom stadionu u srijedu navečer bio je Angel di Maria, koji ni dan poslije utakmice nije propustio prokomentirati suđenje, ali je naglasio da je sretan što je zatresao mrežu...

Argentinac Angel di Maria presudio je zagrebačkom Dinamu svojim pogotkom u 53. minuti dvoboja prvog kola Lige prvaka. Tako trud hrvatskog prvaka nije nagrađen bodom, ali ostaje spoznaja da se momčad Krunoslava Jurčića kvalitetno suprotstavila znatno jačem protivniku.

"Postigao sam vrlo lijep pogodak, zahvaljujući dobrom Marcelovom dodavanju. Zadovoljan sam jer radim dobar posao, a svakim danom želim postati još bolji", ispričao je Angel di Maria.

Pepe: "Ključno je što smo osvojili bodove u Zagrebu, a vrlo je važno i to što smo dobro igrali kada smo ostali samo s desetoricom. Ronaldo je bio žrtva jednog vrlo zakašnjelog starta".

"Sretan sam što sam zatresao mrežu i što smo pobijedili na teškom gostovanju. Čini se da nije lako pobjeđivati u gostima u Ligi prvaka ove sezone, no na kraju smo uzeli tri vrlo vrijedna boda. Najvažnije je bilo dobiti, a to smo učinili", dodao je.

Kao i njegovi suigrači, nekoliko je riječi posvetio norveškom sucu i njegovom kriteriju.

"Sudac nije dobro odradio svoj zadatak. Start Leke na Ronaldu zahtijevao je barem žuti karton, a nije mu pokazano ništa, dok je Ronaldo završio sa šavovima na gležnju", kaže Angel di Maria.

Dotaknuo se i Marcelovog isključenja - Brazilac je drugi žuti karton dobio zbog simuliranja: "Nizašto je poslan je na prijevremeno tuširanje. Čudno je pokazati jednom igraču dva žuta kartona u tako kratkom razdoblju. A i Dinamo je mogao završiti utakmicu s desetoricom".

"Sudac je pogriješio. Nikad nije ugodno biti isključen, stoga smo u svlačionici svi iskazali svoju podršku Marcelu", zaključio je Di Maria.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • LeBronWade15.09.2011. u 16:21
    Pričajte Realovci kaj hoćete, pričat će vam Dinamo kak je u 1/8 finala. hihhehe
    LeBronWade
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 16:20
    Ovaj sudac je legenda,boli njega što je to Real,posao je vrhunski odradio ,a Marcelo je dobio crveni s razlogom,još je i onaj zalizani trebao barem žuti dobit
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 13:36
    Ronaldo žrtva? Lijepo se vidjelo da je Leko PRVI pokupio loptu i onda su im se noge sudarile. To što je Kristina kriknula nije nikakva novost. Pola Realovih igrača su najobičniji simulanti i grubijani koji ne znaju odati priznanje dobrom protivniku. Već viđeno barem 5 puta.
    Obrisan korisnik
  • markoli15.09.2011. u 11:48
    nek jedu govna - žuti je zaslužio još u 1. pol kada je simulirao
    markoli
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 11:48
    zakaj nigdje ne vidim članak o publici, pravoj publici i navijanju bez baklji , petarda i raznih gluposti , to je bila kultura kakvu smo do sad gledali samo na tv-u
    Obrisan korisnik