Nogomet

Kovačić: "Nisu oni izvanzemaljci"

S Maksimira:Borna Rupnik • četvrtak, 15.09.2011.
Kovačić: "Nisu oni izvanzemaljci"
Foto: Davor Sajko

Matea Kovačića mladost nije spriječila da se na najvećoj pozornici pokaže u punom sjaju, a nada se da će Dinamo u nastavku Lige prvaka uspjeti nekoga iznenaditi. Fatos Beqiraj posebno je zadovoljan igrom Jurčićevog sastava u prvom dijelu...

Talentirani Dinamov mladić Mateo Kovačić dobio je priliku zaigrati protiv Real Madrida od prve minute. Nije se uplašio svoje šanse - štoviše, bio je među najboljim i najkonkretnijim pojedincima na terenu.

"Nisu oni izvanzemaljci, vidjelo se da smo i mi dobri. Odigrali smo dobru utakmicu, a možda smo mogli i do jednog boda", kazao je Kovačić po završetku susreta u Maksimiru koji je španjolski doprvak riješio u svoju korist (1:0).

"No, nismo iskoristili svoje prilike i sada moramo samo nastaviti dalje. Mi smo autsajder ove skupine Lige prvaka i pokušat ćemo napraviti sve što možemo kako bismo nekoga iznenadili", dodao je vezni igrač Dinama.

Svoja je razmišljanja podijelio i napadač Fatos Beqiraj, koji je na terenu proveo posljednjih 15 minuta. Ušao je umjesto Ante Rukavine, koji je propustio realizirati najbolju Dinamovu prigodu u prvom dijelu utakmice.

"O svemu tome pričat ćemo sutra na analizi. Rukavina je sigurno mislio najbolje", kaže Beqiraj.

"Mislim da smo bili jako dobri u prvih 45 minuta. Bili smo taktički disciplinirani i zatvarali smo pokušaje Reala. Znali smo tko nam dolazi u goste, ali svi smo dali svoj maksimum. Imali smo svoje šanse", završio je crnogorski reprezentativac u plavom dresu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • LeBronWade15.09.2011. u 16:25
    Usporedbe radi, na Kovačiću je napravljeno 4 faula i još njih 5 nedosuđenih i nijedamput nije digao ruke, dok je Cristiano stavio nekakvu potporu da može držati ruke u zraku jer je njima stalno mahao sucu.
    LeBronWade
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 11:52
    kovačić 'igračina' sa dva poluprodora?..........................a šta ne pišete da badelj ne vrijedi ni 1 mil eura sa alibi igricom?.........protiv lučkog i osijeka nekako................
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 09:27
    mali je odličan igrač, Boban i Prosinečki bi uskoro mogli dobit nasljednika. Nije jedan od onih šminkera koji imaju bijele kopačke, zadignu "kragnu" u stilu Save Miloševića i šetkaju se po terenu... U stanju je preći i velikog C.Ronalda. Samo tako nastavi!
    Obrisan korisnik
  • The Phantom15.09.2011. u 09:11
    Mali Kovačić jako dobar igrač, ko bi reka da je mulac od 17 godina, daleko je bolje odigra i od Sammira i Badelja, kasnije je pa u 2. poluvremenu
    The Phantom
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 08:44
    Kovačić je sinoć pokazao da će biti igračina. Sa samo 17 godina se istaknuo s par prodora i proigravanja. Siguran je s loptom i nije gubio lopte i duele sinoć. Još dok malo fizički ojača postat će igračina svjetske klase. Uostalom realovci su ga sinoć dobro upoznali!
    Obrisan korisnik