Nogomet

Badelj: "Mogli smo iznenaditi"

Ante Zovko • četvrtak, 15.09.2011.
Badelj: "Mogli smo iznenaditi"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Dinama uglavnom su složni u razmišljanju da su ostavili odličan dojam protiv Real Madrida, ali nisu zadovoljni što na kontu ipak imaju nulu.

Tonel je odigrao još jednu u nizu svojih kvalitetnih predstava, napadači Reala, kao i mnogi prije njih, protiv njega se nisu naigrali. Ipak:

"Ne mogu biti zadovoljan jer smo izgubili. Nikada u životu nisam bio zadovoljan nakon poraza", kaže Portugalac. "Naravno, teško je igrati protiv Real Madrida i zbog toga sam zadovoljan jer smo pružili dobru partiju, ali kažem, ne mogu biti zadovoljan porazom. Pokazali smo da možemo, dali smo sve od sebe i trebamo samo tako nastaviti dalje."

Milan Badelj kao kapetan treći je put u povijesti poveo momčad Dinama u Ligu prvaka: "Odigrali smo hrabri i pokušali igrati svoj nogomet te ostaje dojam da smo mogli iznenaditi, pogotovo nakon crvenog kartona. Pokazali su da su bolja momčad i čestitam im na pobjedi, no mi možemo puno toga dobroga izvući iz ove utakmice. Sigurno će nam ova utakmica i predstava podignuti samopouzdanje i s pozitivnim stavom idemo u nastavak natjecanja."

Domagoj Vida odigrao je možda i najbolju utakmicu od dolaska u Dinamo, sjajno se nosio s Cristianom Ronaldom te zaradio ovacije tribina.

"Svaka čast svim suigračima na zalaganju i trudu. Naravno da imam pomiješane osjećaje jer smo izgubili i s time nikad nisam zadovoljan, no pružili smo stvarno dobar otpor, prikazali dobru igru i mislim da su navijači otišli kući zadovoljni", rekao je Osječanin koji se vjerojatno ne treba bojati za novi poziv u reprezentaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 15:04
    Kao prvo nije jedna utakmicu on već duže vrijeme igra dobro,kao drugo Bayer ga je kupio kao desnog beka na kojem mu je konkurencija bio neki švabo koji naravno odm ima prednost,a kao treće Vidi su 22 godine i već je naš najbolji stoper i pogledaj sljedeće Dinamove utakmice pa ćeš vidit o čemu pričam
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 14:56
    kobenhaven??haha misliš kopenhagen :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 13:32
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 12:58
    Meni nije jasno šta je bilo ljudima u Bayeru pa su pustili Vidu.. Iznimne fizičke sposobnosti, karakter, tehnika.. Kovačić ima veća muda od svih kvazi zvijezda HNL-a skupa. U roku 2 sezone momak će birat u koji klub želi ići. Koliko god mi se gadi Mamić, moramo mu bit zahvalni za igrače iz... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 12:53
    Bravo Dinamo. Pokazali ste da niste zalutali u LP. Porazi se nikada ne slave (znamo tko u pravilu svoje poraze veliča kao pobjede), osim kada ti donose prolaz dalje - kao onaj u Malmeu. Zadovoljstvo viđenim i prikazanim imaju pravo izraziti i publika i igrači, i oni to i čine. Pred nama je još 5... [više na forumu]
    Obrisan korisnik