Nogomet

Lovren: "Vjerujem u pobjedu Lyona"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 26.09.2011.
Lovren: "Vjerujem u pobjedu Lyona"
Foto: Davor Sajko

Dejan Lovren najčešće je spominjani igrač Lyona uoči Dinamovog gostovanja na Gerlandu. Uoči drugog kola prokomentirao je svoj status u klubu i nadolazeći sraz...

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren zaigrat će u dresu Lyona u utorak navečer protiv svog bivšeg kluba, zagrebačkog Dinama. U susretu drugog kola Lige prvaka i jedni i drugi tražit će svoj prvi pogodak u grupnoj fazi, a naš nogometaš vjeruje da njegova momčad može do uspjeha.

"Unutar svlačionice vlada uistinu dobra atmosfera, unatoč odlascima Toulalana i Pjanića. Naša je snaga zajedništvo, mi igramo jedni za druge", ispričao je Lovren francuskim medijima.

Na njegov je račun stizalo dosta kritika, no potom su uslijedile i pohvale: "Sazrio sam i momčad mi više vjeruje. Za mandata Claudea Puela bilo je teško, sada je s trenerom Gardeom na čelu sve lakše. On mnogo više priča s igračima, ima povjerenja u nas".

"Ne čitam novine, iako svaki igrač voli poslije utakmice dobiti dobre ocjene. Najvažniji su mi ipak komentari trenera, klupskih dužnosnika i navijača, manje je važno sviđam li se medijima", dodao je.

Nekoliko je riječi posvetio i maksimirskom klubu: "Tamo sam počeo karijeru, volim Dinamo koliko i Lyon. Ali budite uvjereni da u nadolazećoj utakmici želim pobjedu Lyona. Vjerujem u takav rasplet, bez obzira što je Dinamo ofenzivna momčad koja voli imati loptu u nogama i igrati".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.09.2011. u 00:54
    Lovren daje autogol !!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.09.2011. u 17:59
    dobro je Dejane samo ti odigraj kak znaš i sve će bit u redu:D (za Dinamo naravno)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.09.2011. u 17:59
    "volim Dinamo koliko i Lyon" - ma da...
    Obrisan korisnik