Nogomet

Jurčić: "Škola koju moramo platiti"

Borna Rupnik • utorak, 27.09.2011.
Jurčić: "Škola koju moramo platiti"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamov trener Krunoslav Jurčić poraz svoje momčadi u Lyonu smatra očekivanom školom, a zajedno s odličnim Vidom slaže se u jednom - Ajax treba dočekati dignute glave...

Lyon je u drugom kolu Lige prvaka pobijedio Dinamo 2:0, a prema riječima trenera hrvatskog prvaka, Krunoslava Jurčića, na Zagrepčanima je naučiti lekciju.

"Mnogo sam vremena potrošio na opuštanje svojih igrača pa mi je žao što smo primili takva dva gola. No, to je škola koju moramo platiti. Velika je čast uopće igrati ovakve utakmice i na svojim greškama moramo učiti", izjavio je Dinamov strateg za Novu TV.

"Svojim dečkima mogu čestitati, oni su dali sve od sebe, maksimalno se borili i potrošili. Probat ćemo do kraja osvojiti što više bodova", najavio je.

U poluvremenu je u svlačionici ostavio kapetana Milana Badelja te mladog Matea Kovačića. "Badelj se ozlijedio, morao sam napraviti prinudnu izmjenu", objašnjavao je Jurčić, "a kako nismo bili opasni prema naprijed, Ibanez i Tomečak trebali su donijeti nešto svojom brzinom. Napravili smo dobru reakciju".

"Ništa nije izgubljeno. Mi smo došli igrati što bolji nogomet u Ligi prvaka, a sada idemo probati pobijediti Ajax i možda se upustiti u borbu za treće mjesto", zaključio je.

Svoj je komentar ponudio i Domagoj Vida, Dinamov branič koji je ponovno oduševio svojom igrom. "Tužan sam jer smo izgubili, ali dali smo sve od sebe. Možda smo još malo 'zeleni', ne igramo mi Ligu prvaka često. Treba dignuti glavu i pokušati svladati Ajax. Što se moje prilike iz 71. minute tiče, bio sam jako ljut. Čovjek me blokirao na samo dva do tri metra od gola", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • johnny00828.09.2011. u 19:32
    @emmet, hahahaha, istina, istina, nazalost
    johnny008
  • Obrisan korisnik28.09.2011. u 13:28
    Tko gura CALLELLA i POKRIVAČA?? Nije Jurčić kriv..on stavi koga Mamić kaže..Očito Mamić hoce u ligi prvaka prodati svoje momke i onda ispašta cijela momčad
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.09.2011. u 13:19
    Baš mi je super čitati komentare ovih odličnih menadžera i trenera, jebote, di bi Dinamo došao da ti sjede na klupi umjesto Jurčića, sigurno bi i Real nakantao, kamoli jednu jadnu momčad Lyona..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.09.2011. u 12:46
    malo čudan sastav, nemoguće da Šimunić nema mjesta u prvih 11 a da graju Callello, Pokrivač...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.09.2011. u 11:18
    Valjda je naslov morao biti: Jurčić:"Škola KOJU SAM MORAO VEĆ NAUČITI!"
    Obrisan korisnik