Nogomet

Gomis: "Rano riješili pitanje pobjednika"

Borna Rupnik • srijeda, 28.09.2011.
Gomis: "Rano riješili pitanje pobjednika"
Foto: EPA

Lyonov napadač Bafetimbi Gomis načeo je mrežu Ivana Kelave u dvoboju protiv Dinama vrlo efektnim pogotkom, a Michel Bastos ističe da je pobjeda domaćina mogla biti i uvjerljivija...

Bafetimbi Gomis promašio je prvu Lyonovu priliku na utakmici protiv hrvatskog prvaka, no u 23. minuti nije pogriješio. Lijepo je prebacio ispruženog Ivana Kelavu za vodstvo francuske momčadi i tako joj trasirao put prema osvajanju sva tri boda.

Kim Källström: "Opet smo odigrali dobru utakmicu. Na poluvremenu smo mogli voditi već 3:0 ili 4:0, a u drugom smo dijelu čuvajući loptu čekali da prođe vrijeme. Dinamo je imao nekoliko prilika, ali nama je važno pobjeđivati kod kuće. Za borbu za naslov, međutim, trebaju nam i gostujuće pobjede".

"Moji su suigrači naporno radili tijekom utakmice i okrunio sam njihov pritisak. Nakon neriješenog ishoda protiv Ajaxa ova su nam tri boda vrlo važna, morali smo ih uzeti prije obračuna s Real Madridom", izjavio je Gomis poslije utakmice.

"Dobro je što iskoristili šansu i rano riješili pitanje pobjednika", dodao je.

Dobrog je raspoloženja bio i Brazilac Michel Bastos, koji se nada da će Lyon nastaviti pružati dobre partije: "Mogli smo prije odmora zabiti i više. Lloris nije imao previše posla, što dokazuje da smo čvrsti u obrani."

"Dobro smo igrali protiv Bordeauxa u subotu i sada protiv Dinama. Na kraju se nismo ni previše umorili uoči nedjeljnog derbija, što je izvrsno. Vidjeli smo i da u Gomisu imamo pravog strijelca. Marljivo vježba na treningu i zato sam sretan zbog njega", zaključio je Bastos.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.09.2011. u 12:39
    Oni koji su gledali utakmicu i znaju da je Lyon mogao više, promašili su barem 3-4 stopostotne situacije, dok je s druge strane Dinamo promašio jednu. Jednu koja je mogla promijeniti tijek jer bi bilo 1-1, ali realno, Lyon za dvije klase bolja momčad.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.09.2011. u 12:34
    zanimljivo je kak svi igrači lyona i francuski novinari ističu da su bez problema pobjedili i da su mogli sa još više.dok nas sammir,jurčić i ostali zavaravaju da je dinamo odigrao ravnopravnu utakmicu i da lyon nije bio ništa bolji
    Obrisan korisnik