Nogomet

Lovren: "Real će biti teži protivnik"

Borna Rupnik • srijeda, 28.09.2011.
Lovren: "Real će biti teži protivnik"
Foto: EPA

Dinamo se naposljetku nije pokazao prevelikom preprekom za Lyon, a i bivši stanovnik maksimirske svlačionice, Dejan Lovren, priznaje da pravi ispit za Francuze tek slijedi...

Nakon remija u Amsterdamu, Lyon je osvojio zacrtana tri boda na Gerlandu protiv Dinama. Bilo je 2:0 za Francuze, a svoja je razmišljanja poslije susreta ponudio i nekadašnji branič zagrebačke momčadi, a danas jedan od oslonaca Lyonove obrane.

Jimmy Briand: "Cilj je bio nadograditi onih 0:0 iz Amsterdama. To smo i učinili, a prioriret nam je bio dobro otvoriti susret. Tako se i zbilo, a Gerland mora ostati neosvojiva tvrđava".

"Bio je to težak susret za mene jer sam zaigrao protiv bivšeg kluba. Međutim, najvažnije je da smo osvojili tri boda", izjavio je poslije utakmice Dejan Lovren, otkrivši da ga je tek drugi put došla gledati obitelj. "Nisam znao za koga navijaju", nasmijao se naš nogometaš, prenose službene klupske stranice.

Lyon je već okrenut prvenstvenom derbiju protiv Paris Saint Germaina, ali i dvostrukom okršaju s Real Madridom u trećem i četvrtom kolu Lige prvaka. "Real Madrid će biti teži protivnik. Ipak, vjerujem u Lyonove mogućnosti", rekao je Lovren.

Njegov suigrač na golu, Hugo Lloris, nije imao puno posla, a ono što je morao napravio je besprijekorno. "Dobro smo počeli sezonu u Ligi prvaka. Dinamo smo mogli slomiti i uvjerljivijim vodstvom u prvom poluvremenu. U nastavku smo malo usporili, a to se odmah vidjelo na terenu", kaže francuski vratar.

"Na kraju smo sačuvali rezultat bez primljenog gola. Mislim da Lyon može još napredovati, ali mora biti zadovoljan onime što trenutačno uspijeva. Treba istaknuti i da Bafetimbi Gomis radi odličan posao za ovu momčad", zaključio je Hugo Lloris.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • johnny00828.09.2011. u 19:30
    a kaj bi trebao, plakat kaj je njegova ekipa dala gol? normalno da se veseli
    johnny008
  • trailer trash28.09.2011. u 15:21
    proslava onog gola pokazala je kakav je čovjek i kako se odnosi prema bivšem klubu (bez obzira na to što trkelja kako mu je bilo teško igrat protiv Dinama), a s ovom je izjavom dao do znanja da mu ni inteligencija nije vrlina. Sva sreća pa je dobar nogometaš.
    trailer trash
  • Obrisan korisnik28.09.2011. u 13:56
    no shit sherlock :P
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.09.2011. u 13:46
    vida i lovren ce bit zvjerski tandem, agresivni, brzi, moćni i snažni... prave moderne zvijeri, samo još mrvicu iskustva i to je to
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.09.2011. u 12:29
    Uh koja pametna izjava.Real Madrid ce biti tezi proptivnik od Dinama. Ma nemoj
    Obrisan korisnik