Nogomet

Srna: "Ovo je prava Hrvatska"

S Kantride:Borna Rupnik • utorak, 11.10.2011.
Srna: "Ovo je prava Hrvatska"
Foto: Sandro Donda

Hrvatski kapetan Darijo Srna imao je razloga za zadovoljstvo nakon pobjede nad Latvijom, iako se izabranicima Slavena Bilića nisu poklopili ostali rezultati...

"Ovo je prava Hrvatska", konstatirao je Darijo Srna, kapetan ukrajinskog Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije, nakon što su naši nogometaši svladali Latvijce rezultatom 2:0. "Takvu je želimo i mi, i navijači, i mediji", dodao je.

Iza Hrvatske su neugodni dani, složio se Srna: "Ali nismo izgubili vjeru u sebe. Nema sada vraćanja u prošlost, gledat ćemo samo u budućnost i koncentrirati se na doigravanje".

"Protekla su tri dana bila iznimno teška. Stvoren je strašan pritisak, no pričali smo s izbornikom i svaka čast igračima što su izdržali sve ovo", nastavio je Darijo Srna.

"Pokazali smo dobru igru i optimisti smo uoči doigravanja", najavio je hrvatski kapetan.

Kratki je komentar ponudio i mladi veznjak Ivan Rakitić, koji također smatra da Hrvatska smije samouvjereno u dodatne kvalifikacije, bez obzira na ždrijeb: "Držali smo dobro igru protiv Latvije. Svaka će utakmica u doigravanju, odnosno svaki protivnik, biti nezgodan, ali ne moramo se nikoga bojati".

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.10.2011. u 12:43
    Žali Bože ako je ovo prava Hrvatska..pogotovo s ovakvim kikserom Lovrenom,koji minimalno zakuha 2-3 situacije po utakmici.Vida je za njega Formula 1,i to Red Bull Renault bolid,isto ka i Rakitić za Vukojevića.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.10.2011. u 12:26
    previse ima glupih komentara ovdje,hrvatska je odigrala posteno dobru utakimcu usujujem se reci najbolju u citavom ciklusu kvalifikacijskom 21 sut prema golu i citavu utakmicu vrlo visok tempo kad bi nastavili igrati tako stalno to bi bilo cudo
    Obrisan korisnik
  • Mihalj12.10.2011. u 11:10
    neki od komentara ovdje su smiješni. razumijem kritiku i da do sad nismo bili dobri ali.. latvija nije toliko smiješna ekipa, nije to razina san marina pa da bi ih mi trebali nakantati. i veli greenhorn da svi napadi idu prek bokova. pa normalno kad su se ovi zgusnuli u sredini u obrani i onda smo... [više na forumu]
    Mihalj
  • Obrisan korisnik12.10.2011. u 11:01
    Nemojmo biti toliko kritični. Činjenica je da je teren na Kantridi manjih dimenzija, uži, a to odgovara ekipama poput Latvije kada se treba braniti. Bitna je pobjeda za samopouzdanje prije dodatnih kvalifikacija.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.10.2011. u 10:51
    prava momčad bi ovakvim smiješnim ekipama zabila bar 5 komada..., a vidim da su igrači po izjavama opet kao i prije Grčke!!
    Obrisan korisnik