Nogomet

"Protiv Dinama se maksimalno okoristiti"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 31.10.2011.
"Protiv Dinama se maksimalno okoristiti"
Foto: Kristijan Komarica

Toby Alderweireld, branič nizozemskog Ajaxa, nestrpljivo čeka dvoboj protiv Dinama u Ligi prvaka kako bi njegova momčad mogla potvrditi povratak u dobru formu na sva tri kolosijeka...

Pobjeda protiv Rode u gostima (4:0) u sklopu nizozemskog prvenstva dala je dodatna krila igračima prvaka Nizozemske, koji će u srijedu u četvrtom kolu Lige prvaka na svom terenu ugostiti prvaka Hrvatske.

Dinamo je u Maksimiru od Ajaxa poražen 2:0, a Toby Alderweireld vjeruje da će nogometaši Franka de Boera doći do nova tri europska boda. "Protiv Dinama se možemo maksimalno okoristiti. Pobjedom bismo osigurali europsko proljeće, možda čak i u nastavku Lige prvaka", izjavio je nizozemskim medijima.

"Uspijemo li uzeti ta tri boda, vratit ćemo se na željeni put na sva tri kolosijeka - u prvenstvu, Kupu i Ligi prvaka", dodao je.

Ujedno je istaknuo kako je svjestan da bi loš rezultat ponovno svalio velike kritike na njihova leđa: "Svi znamo kako je Ajaxu kriza uvijek iza ugla. Ali najvažnije je da opet igramo dobro".

"Protiv Dinama nismo primili gol, nismo ni sada protiv Rode. Bilo bi dobro i da smo pobijedili 4:1, ali želimo zadržati čistu mrežu. To nam daje samopouzdanje", zaključio je Alderweireld.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.10.2011. u 17:43
    Malo su poletjeli. Vrijeme je da ih malo spustimo.
    Obrisan korisnik