Nogomet

Badelj: "Puno očekujemo od utakmice"

Maj Gašparac • utorak, 01.11.2011.
Badelj: "Puno očekujemo od utakmice"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši zagrebačkog Dinama otputovali su u Amsterdam gdje ih sutra očekuje utakmica protiv Ajaxa u sklopu četvrtog kola Lige prvaka. Igrači hrvatskog prvaka svjesni su da je nizozemska ekipa favorit, no nadaju se dobrom rezultatu.

Zagrebački Dinamo sutra očekuje utakmica protiv nizozemskog Ajaxa, a danas su nogometaši hrvatskog prvaka otputovali na to gostovanje. U susretu prošlog kola Lige prvaka Ajax je pobijedio Dinamo u Maksimiru, a u hrvatskom klubu vjeruju kako mogu ostvariti dobar rezultat u Amsterdam Areni.

Trener Dinama Krunoslav Jurčić zadovoljan je raspoloženjem u svojoj momčadi i priželjkuje pozitivan rezultat: "U Amsterdam idemo s optimizmom. Momčad je dobro raspoložena. Imam povjerenja u svoje igrače i nadam se bodovima iz sutrašnje utakmice. Dosad u Ligi prvaka nas nitko nije potpuno nadigrao i zato sam optimističan."

Jerko Leko prokomentirao je kako zagrebačku momčad očekuje težak ispit: "Ne očekujem lijepu utakmicu. Ajax će zaigrati napadački, a mi ćemo dati sve od sebe. Ne želimo promijeniti tradiciju dobrih Dinamovih rezultata u Amsterdamu."

Optimističan uoči sutrašnje utakmice je i Dinamov kapetan Milan Badelj: "Pobjedom protiv Istre vratili smo dobro raspoloženje. U Amsterdamu nas očekuje teška utakmica, no možemo do iznenađenja i bodova", rekao je.

Badelj je siguran kako će se Dinamu ukazati prilika za postizanje pogotka: "U odnosu na prijašnje utakmice moramo popraviti realizaciju. Ajax je opasna ekipa koja ima svoj stil igre. Igrat će slično kao što su igrali u Zagrebu, a mi moramo biti puno bolji. Puno očekujemo od te utakmice. Želimo popraviti dojam iz Zagreba."

Napadač Modrih Ivan Krstanović u posljednje vrijeme nalazi se u dobroj golgeterskoj formi te se nada svojem nastupu u sutrašnjoj utakmici i dobrom rezultatu: "U Amsterdam idemo s optimizmom. Ajax je favorit, ali i mi imamo svoje adute. Vrlo sam zadovoljan svojom formom. Volio bih zaigrati i dokazati da mogu biti igrač odluke", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.11.2011. u 20:02
    Ma sve 5,razumijem ja to sve,i ne kažem da smo bili ili jesmo prijetnja tercetu iz naše skupine,ali samo želim reći da ne treba tražiti alibije u tim izjavama o uživanju i učenju o LP kroz ove utakmice i onda se opustiti i prepustiti igru protivniku koji će to kazniti i nije bitno bio to Ajax,Real... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • xavice01.11.2011. u 19:48
    matag slažem se da jurčić nije dorastao poslu,ali ajax je dosta jača momčad,može nas i mourinho voditi.razlika između ove i prošlih sezona je ta da smo izbacili "strašni" malmo i završili u lp a ne u euroligi iz koje svake godine ispadamo a sad smo odjednom velika prijetnja ajaxu lyonu... [više na forumu]
    xavice
  • Obrisan korisnik01.11.2011. u 14:37
    Bojim se da Dinamo danas opet ide na noge Ajaxu bez taktičke pripreme jer mislim da se Jurčić ne može nositi sa time da nema znanje suprostvaiti jako dobar Dinamo boljem protivniku.Kurčić-najslabija karika Dinama. Ali opet srce je uz vas dečki...AJMO DINAMO
    Obrisan korisnik