Nogomet

"Onako kako su Olić i Mandžukić 'ganjali' Turke"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 21.11.2011.
"Onako kako su Olić i Mandžukić 'ganjali' Turke"
Foto: Kristijan Komarica

Igrači prvaka Hrvatske svjesni su uoči gostovanja u Madridu kako je njihov osnovni cilj protiv izrazito favoriziranog protivnika pružiti svoj maksimum, pa što bude...

Dinamov branič Domagoj Vida odigrao je u Maksimiru protiv Reala odličnu utakmicu, kao i njegovi suigrači, a sada je pred njima 90 madridskih minuta protiv sastava Josea Mourinha. Optimizma mu, unatoč razlici u kvaliteti, ne nedostaje.

Ivan Kelava: "Mi ćemo dati sve od sebe, a teško je reći što će biti. Najvažnije je da ne podlegnemo pritisku i atmosferi, koja će sigurno biti fantastična. San svih igrača je odigrati ovakvu utakmicu, istrčati na Santiago Bernabeu".

"U Madrid stižemo s nadom i vjerom u sebe. Igrat ćemo čvrstu obranu, a uz malo sreće i Božje pomoći, možemo se nadati nečemu. Nikad nisam bio pesimist, neću sada početi", prenose službene stranice riječi hrvatskog reprezentativca.

Prisjetio se i velikog posla koji su Ivica Olić i Mario Mandžukić napravili u istanbulskom dvoboju Turske i Hrvatske te se nada kako će Dinamo uspjeti početi graditi svoju obranu od Reala već s napadačima.

"Svi moramo igrati obranu, napadači moraju biti prva linija, onako kako su Olić i Mandžukić 'ganjali' tursku obranu. Tako mi moramo igrati u Madridu", kaže Vida.

Kapetan Milan Badelj također ističe da će Dinamo na teren izaći bez treme, znajući odnos snaga: "Nema ni opterećenja, svjesni smo uloge autsajdera. No, sportski je nadati se i napravit ćemo sve kako bismo napravili dobar rezultat. Igramo protiv vrhunske momčadi i bit će užitak igrati".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.11.2011. u 21:25
    budete li igrali poput mandzukica opet cete ostati na nuli
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.11.2011. u 18:05
    Pa kada je Jurcic igrao sa dva napadaca u LP? Kada?? Rukavina kao da ne postoji! Pa nema Dinamo Olica ili Mandzukica koji ce ostaviti zadnju kap krvi na terenu. $$ Ovo je njima motiv$$
    Obrisan korisnik
  • vlacng21.11.2011. u 16:58
    Ti znas koji bi bio uspjesna rezultat!
    vlacng
  • Obrisan korisnik21.11.2011. u 16:55
    3-0 bi bilo uspjesan rezultat...
    Obrisan korisnik