Nogomet

Durrant: "Sve ovisi o Jelaviću"

Borna Rupnik • petak, 25.11.2011.
Durrant: "Sve ovisi o Jelaviću"
Foto: Kristijan Komarica

Jedan od pomoćnika trenera prve momčadi Glasgow Rangersa potvrdio je kako u klubu ne žele prodavati Nikicu Jelavića, no bude li hrvatski reprezentativac poželio otići, teško će ga biti zaustaviti...

Britanski su mediji ponovno počeli pisati o interesu pojedinih klubova za hrvatskog napadača Nikicu Jelavića. To je prokomentirao Ian Durrant, jedan od pomoćnika Allyja McCoista na klupi škotskog prvaka Glasgow Rangersa.

"Bio bi veliki problem ukoliko bi nakon ozljede Stevena Naismitha klub napustio Nikica Jelavić. Teško nam je što smo izgubili već jednog vrhunskog igrača. Nadam se da se to neće dogoditi", izjavio je Durrant.

"Pratim Jelavića iz dana u dan i imam osjećaj da želi donijeti mnogo toga dobrog Rangersima. Nadam se da će tako i nastaviti, a mi želimo zadržati sve najbolje igrače", dodao je.

Ipak, Durrant priznaje kako možda neće biti pravog rješenja za Rangerse ukoliko Nikica Jelavić sam izrazi želju za napuštanjem Ibroxa: "Na kraju sve ovisi o Jelaviću. Ako on poželi otići i probati nešto drugo, to je njegova odluka".

"McCoist je, međutim, već razgovarao s Nikicom, te McGregorom i Davisom, i oduševljeni smo što svi oni još uvijek igraju za Rangerse", zaključio je Durrant, čiji klub lovi četvrti uzastopni naslov najbolje momčadi Škotske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.11.2011. u 18:59
    jelavic je novi modric? :)
    Obrisan korisnik
  • snoopy25.11.2011. u 18:01
    ajde jedan dan bez članka o Jelaviću
    snoopy