Zimski sportovi

Jelušić: "Dosadna slalomska sezona"

Sa Sljemena:Josip Tolić • utorak, 03.01.2012.
Jelušić: "Dosadna slalomska sezona"
Foto: Dejan Popek

Hrvatska skijašica Ana Jelušić o najboljoj slalomašici današnjice imala je samo pozitivne riječi, a istaknula je i koliko joj je drago vratiti se pred sljemensku publiku. Vodeća skijašica svijeta pak otkrila je kako do samoga starta nije bila sigurna hoće li uopće nastupiti...

Ana Jelušić, koja je danas nastupila kao probna vozačica, bila je sretna što može sudjelovati na Snježnoj kraljici: "Uživala sam što sam opet ovdje na stazi, među toliko ljudi. Posebna je ovo utrka, sedam sezona sam tu nastupala i ostvarila najbolji rezultat, ali i najveće razočaranje u karijeri."

O prvoplasiranoj Schild imala je samo riječi hvale: "S Marlies će ovo biti jedna dosadna slalomska sezona. No, svaka joj čast, biti tako dominantna kroz cijeli početak sezone - skidam joj kapu."

Trenutno vodeća skijašica u ukupnom poretku Lindsey Vonn bila je vrlo iscrpljena nakon prve vožnje, a do pred sam start bilo je dvojbeno hoće li nastupiti: "Pokušala sam dati sve od sebe danas, ali nije išlo. Nisam se dobro osjećala po dolasku u Zagreb, no nisam htjela ostati u hotelu, već pokušati odvesti ovu utrku. Nije ovo bilo moje najbolje skijanje, no pokušala sam", iskrena je bila Amerikanka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!