Košarka

HKS kaznio sinjski Alkar

Mišo Gulić • srijeda, 04.01.2012.
HKS kaznio sinjski Alkar
Foto: Bruno Karadža

Hrvatski košarkaški savez je kaznio sinjski Alkar novčanom kaznom zbog neprimjerenog ponašanja navijača za vrijeme utakmice sa Splitom u okviru četvrtfinala Kupa Krešimira Ćosića.

Poraz od Splita u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića izgleda nije bila jedina "kazna" za Sinjane, jer im je ovih dana iz Hrvatskog košarkaškog saveza stigla i "čestitka" za neprimjereno ponašanje navijača.

Naime, Alkar je u dvorani na Gripama lovio senzacionalan plasman na Final Four kupa, no izgleda kako su neuspjeh i loša igra kod nekih pobudili i niske strasti pa je tako u jednom trenutku sudac Hordov pogođen gornjim dijelom trenirke, a zabilježeni su i vulgarniji ispadi poput pljuvanja djelitelja pravde te bacanja tvrdih predmeta na parket.

Sve to je rezultiralo kaznom u iznosu od 10 tisuća kuna, na što su iz Uprave kluba reagirali objavom žiro računa na službenim stranicama gdje su pozvali "zaslužne" da sada sami plate kaznu savezu.

Tako je najtanji prvoligaški "novčanik" postao još i tanji, a ovakav nastup čelnika Alkara ne čudi s obzirom da su zanimljivu "akciju" imali i prije početka sezone kada su otpuštenom dvojcu domaćih igrača javim priopćenjem poručili da vrate zaduženu opremu, nakon što su se ovi oglušili na usmene molbe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaHKLKupAlkar
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Kojot_5008.01.2012. u 17:59
    da ali ja se tužim zašto split nije dobio kaznu jer kao domaćin (po zakonu)treba platit kaznu??!?!?!?!?!?
    Kojot_50
  • pikepiletina08.01.2012. u 16:21
    ne, hvala. ostanite u Sinju. nemamo love za 2.000 zaštitara, a i ovih desetak što rade, rade preko one stvari jer vjerojatno nisu dobili kune godinu dana. nije vrijeme za ratovanja, gađanja, vrijeđanja i pljucanja. poštujte malo više evropskog prvaka bar zbog svih onih igrača koje smo vam dali. ako... [više na forumu]
    pikepiletina
  • Kojot_5007.01.2012. u 18:43
    eto nas za mjesec i po na Gripe pa ćemo onda vidit ko je u pravu!!!1
    Kojot_50
  • Kojot_5007.01.2012. u 18:38
    ja ću vam samo jedno reć svi vi iz splita šibenika zagreba i neznam odakle još ste ljubomorni na kk alkar što ima odlične navijače a vi  nemate.the end.end of story!!!:D
    Kojot_50
  • Obrisan korisnik06.01.2012. u 20:30
    Malo bolje pročitaj šta su napisali maligani. Po zakonu je najodgovorniji organizator i tu je kraj priče. Najveću kaznu i najveću krivicu snosi organizator i tu je kraj priče. A zašto je kažnjan samo Alkar to pitaj one licemjere iz HKS-a. šta e mene tiče točka.
    Obrisan korisnik