Nogomet

Ćorluka: "Barcelona je bolja momčad"

Ante Dubravac • srijeda, 15.02.2012.
Ćorluka: "Barcelona je bolja momčad"
Foto: Kristijan Komarica

Porazom od 3:1 protiv Barcelone na domaćem terenu nogometaši Bayera iz Leverkusena vrlo vjerojatno su se oprostili od nastavka natjecanja u Ligi prvaka. Iako je pred njima još i uzvrat šanse za prolaz su male, a toga je svjestan Vedran Ćorluka...

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka napravio je odličan potez kada je u zimskom prijelaznom roku odlučio napustiti Tottenham i doći na posudbu u Bayer gdje je odmah postao standardni član prve jedanaestorice.

Da je pojačanje za klub iz BayArene Ćorluka je pokazao i u porazu njegove momčadi protiv Barcelone u osmini finala Lige prvaka gdje je u 52. minuti asistirao za pogodak Kadlecu.

Međutim taj pogodak bio je samo kratki bljesak njegove momčadi: "Iskreno govoreći, dali smo najviše što smo mogli. Trenutačno nismo u najboljoj formi, no borili smo se maksimalno i stvorili neke dobre prilike." izjavio je Ćorluka nakon susreta.

"Na kraju se mora priznati da je Barcelona bolja momčad. U prvom smo poluvremenu igrali predefenzivno. Nakon što smo izjednačili, zaigrali smo bolje," zaključio je hrvatski reprezentativac.

Uzvratni susret, u kojem će Bayer na Camp Nou pokušat napraviti čudo, na rasporedu je u srijedu, 7. ožujka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.02.2012. u 12:19
    čarli ti probijaš i nabacujes ko giggs..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.02.2012. u 10:11
    odličn igrač!.............više bih njega volio vidit u HAJDUKA nego malog lukicu.............................n njegovoj strani barca nije mogla ni igrati
    Obrisan korisnik