Nogomet

Ibrahimović: "To je pravi mentalitet"

Borna Rupnik • četvrtak, 16.02.2012.
Ibrahimović: "To je pravi mentalitet"
Foto: EPA

Milan je s visokih 4:0 na San Siru protiv Arsenala napravio velik korak prema četvrtfinalu Lige prvaka, a izrazito je zadovoljan poslije utakmice bio napadač Zlatan Ibrahimović. Thomas Vermaelen, s druge strane, trudi se naći motive za uzvrat...

"To je bila noć puna emocija", izjavio je švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović nakon što je njegov Milan uvjerljivo porazio londonske Topnike na svom terenu, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Thomas Vermaelen: "Teško je objasniti što se dogodilo. Razočaran sam, ovo je uistinu loš rezultat. U uzvratu moramo pokazati ponos i dati 100% svojih mogućnosti. Moramo nekako zahvaliti svim navijačima koji su nas pratili na San Siro i doživjeli ovakvo razočaranje. Moramo misliti na njih i moramo im pružiti dobar rezultat u uzvratu".

Bilo je 4:0, a Ibrahimović komentira: "Osim što smo visoko pobijedili u teškoj utakmici, igrali smo briljantno. Nisam samo ja igrao dobro, nego cijela momčad, a bez toga ne bi bilo ovakvog uspjeha".

"Pomagali smo jedni drugima, držali smo visoki ritam, igrali smo pametno i svi su pokazali veliku želju i volju. To je pravi mentalitet", nastavio je 30-godišnji napadač aktualnog talijanskog prvaka.

Talijani tako mogu mirno putovati na Emirates jer ih samo čudo može izbaciti iz daljnjeg natjecanja, a Ibrahimović je najavio i dozu opreza: "Ostali smo pozitivni i samopouzdani unatoč nekim slabijim rezultatima u prvenstvu i pokazali smo kako možemo odigrati protiv velikih. Ipak, moramo ostati usredotočeni i u uzvratu, nije još sve gotovo".

"To što sam i prije zabijao Arsenalu ne znači ništa, prošlost se ne broji. Broji se ono što ćete napraviti u budućnosti, a naša je izvedba dobar pokazatelj da smo u formi", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.02.2012. u 18:15
    Grande...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2012. u 17:49
    hehe arsenal
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2012. u 15:44
    bosanska glava
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2012. u 14:58
    ludi Bosanac xD
    Obrisan korisnik