Nogomet

Forlan: "Nismo trebali izgubiti"

Vedran Filipović • četvrtak, 23.02.2012.
Forlan: "Nismo trebali izgubiti"
Foto: EPA

Andre Ayew produbio je igračku i rezultatsku krizu Intera nakon što ga je Christian Chivu zaboravio u 92. minuti, no Nerazzurri vjeruju u preokret na San Siru.

"Trebalo je završiti 0:0, no to je nogomet", rekao je nakon utakmice Diego Forlan za službenu stranicu kluba te nastavio: "Moramo nastaviti raditi, sigurno je da imamo kvalitetu. Nažalost, nismo uspjeli zabiti, ali imamo drugi susret da to popravimo, a nadam se da će nam navijači na Meazzi pomoći da odigramo ono želimo".

Urugvajac je nakon dugo vremena počeo susret u početnoj postavi, a vrlo je dobro surađivao s Wesleyjem Sneijderom koji mu je bio iza leđa. "Nisam zadovoljan sa svojom predstavom danas, no osjećam se dobro i to je najvažnije", rekao je plavokosi napadač te opet ponovio da "nisu trebali izgubiti večeras".

Argentinski veznjak Cambiasso nije se bavio rezultatom, već igrom Intera. "Ono što smo igrali na Velodromeu nema veze s onim što smo igrali posljednjih tjedana. Imali smo dobru reakciju, kontrolirali smo meč, a da nije bilo tog kornera sad bi svi drugačije pričali. Nismo se osjećali favoritima, nismo to ni u uzvratu, no mislim da imamo solidne šanse", zaključio je Esteban Cambiasso.

Julio Cesar bio je na visini zadatka svih 90 minuta, a kod pogotka bio je nemoćan. "Imamo 90 minuta da okrenemo situaciju. U ovakvim trenucima moramo biti složni, moramo se ujediniti, jedino tako ćemo prebroditi ovaj težak period. Potpuno razumijem navijače, pa moj sin je prvi koji me pita kad ćemo opet početi pobjeđivati", rekao je brazilski čuvar mreže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.03.2012. u 13:44
    Mislio sam da je Liverpool najjadniji klub, ali sada sam se uvjerio da je to Inter!
    Obrisan korisnik
  • kojenajbolji23.02.2012. u 09:06
    gol ce dobiti sigurno u uzvratu,samo je pitanje koliko ce ih zabiti!!!!!
    kojenajbolji
  • Obrisan korisnik23.02.2012. u 08:56
    a bogami ni dobiti..
    Obrisan korisnik