Nogomet

Moratti: "Nije kriv Ranieri"

Lovro Štrbinić • srijeda, 14.03.2012.
Moratti: "Nije kriv Ranieri"
Foto: Lovro Štrbinić

Osmina finala bila je krajnji domet za nogometaše Intera u ovoj sezoni Lige prvaka. U dramatičnoj završnici uzvratnog susreta u Milanu Nerazzurri nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak iz Francuske, a o ispadanju je progovorio i predsjednik kluba Massimo Moratti.

Nakon minimalnog poraza pogotkom u sudačkoj nadoknadi u Marseilleu nogometaši Intera imali su pred sobom zadatak dostizanja prednosti francuskog predstavnika na San Siru. Međutim, unatoč tome što su nakon gola Milita bili blizu produžetaka, Brandao je pogotkom u drugoj minuti sučeve nadoknade uništio snove Nerazzurra o četvrtfinalu Lige prvaka.

"Nije kriv Ranieri", rekao je poslije svega predsjednik talijanskog kluba Massimo Moratti. "Više od ičega, Deschamps je imao sreće, mišljenje je čelnog čovjeka Intera.

"Da smo izgubili 4:0, drugačije bih vio stvari, ali kad primimo dva pogotka u sučevoj nadoknadit ne mogu izvući negativan zaključak. Ranieri to ne zaslužuje", zaključak je Morattija.

Na ispadanje od Francuza osvrnuo se i kapetan momčadi Javier Zanetti. "Moramo se usredotočiti na prvenstvo i učiniti sve što možemo da završimo u vrhu tablice. Neće biti lako nakon ovog teškog udarca, ali pokušat ćemo", rekao je iskusni Argentinac.

Sezona iza Interovih igrača nije za pamćenje, s čim se slaže oslonac prvaka Europe iz 2010. godine: "Bila je ovo komplicirana sezone, teška od samog početka. Dat ćemo sve od sebe do kraja, dužni smo ciljati na treću poziciju. Znamo da je niz ekipa ispred nas, ali moramo pokušati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.03.2012. u 00:15
    inter bi treba hitno na remont, ali ko ce dat love za nova pojačanja
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.03.2012. u 20:12
    hahahah moratti + "ovi"(ranieri) = antidepresiv
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.03.2012. u 19:42
    Marseille loš inter užasan
    Obrisan korisnik
  • ElKun1014.03.2012. u 19:38
    Kriv je Brandao! :D
    ElKun10
  • Obrisan korisnik14.03.2012. u 16:51
    3. mjesto je za vas nedostižno! Milan,Juventus i Napoli će u ligu prvaka
    Obrisan korisnik