Nogomet

Barca protiv Milana, Real na APOEL

Sportnet • petak, 16.03.2012.
Barca protiv Milana, Real na APOEL
Foto: EPA

U švicarskom Nyonu održan je ždrijeb od četvrtfinala nadalje u Ligi prvaka. Najzvučniji par definitivno je Milan - Barcelona...

Uz pomoć njemačke legende Paula Breitnera Uefin dužnosnik Gianni Infantino odradio je ceremoniju ždrijeba Lige prvaka od četvrtfinala nadalje.

Branitelj naslova Barcelona igrat će protiv Milana, madridski Real ide na Cipar kod APOEL-a, Bayern će gostovati u Marseilleu, a Chelsea u Lisabonu kod Benfice.

Milan i Barcelona već su se sastali u grupnoj fazi ove sezone. Na Nou Campu rezultat je bio 2:2, a na San Siru Katalonci su slavili 3:2.

Real je vjerojatno imao najbolji ždrijeb, premda u ovakvim fazama Lige prvaka ne možemo govoriti o laganim suparnicima. Bayern, na čijem će se stadionu igrati finale, za protivnika je dobio Marseille, koji se muči u Le Championnatu, a Chelsea će na krilima trenera Di Mattea pokušati eliminirati Benficu.

U polufinalu sastat će se bolji iz dvoboja APOEL - Real i Marseille - Bayern, te Benfica - Chelsea i Milan - Barcelona.

Prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka igrat će se 27. i 28. ožujka, a uzvrati 3. i 4. travnja. Polufinala su na rasporedu 17. i 18 travnja, odnosno 24. i 25., a finale 19. svibnja na Allianz Areni u Münchenu.

Ždrijeb Europske lige od četvrtfinala pa sve do kraja natjecanja održat će se u 13 sati po srednjoeuropskom vremenu. Tekstualni prijenos pratite na Sportnetu.

Liga prvaka, četvrtfinale:
APOEL - Real
Marseille - Bayern
Benfica - Chelsea
Milan - Barcelona

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.03.2012. u 12:25
    real je prvi sa 10 bodova prednosti ispred barcelone, koju mnogi smatraju najboljom momčadi svita. ne znam kakav bi te onda ždrijeb zadovoljia...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2012. u 11:49
    ma sve to stoji ali..previse oscilacija u igri bayern ima ove sezone da bi im dao sanse protiv madrida koji ruku na srce ove sezone melje!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2012. u 11:37
    sva srića da real ne ide na bayern, koji em šta je jaka momčad ima em ima i odličan motiv...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2012. u 11:33
    mogli su real odmah u finale stavit ;)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.03.2012. u 23:48
    i ja se nadam :D
    Obrisan korisnik