Nogomet

Olić: "Danas ja, sutra netko drugi"

Josip Tolić • srijeda, 04.04.2012.
Olić: "Danas ja, sutra netko drugi"
Foto: EPA

Nakon što je s dva pogotka zapečatio sudbinu Marseillea u četvrtfinalu Lige prvaka te tako na sjajan način iskoristio priliku koju mu je pružio trener Jupp Heynckes, Bayernov napadač Ivica Olić bio je sretan dobivenom šansom te je dodao kako će na idućoj utakmici to možda biti netko drugi.

Ivica Olić skromno se obratio novinaru službene stranice Uefe nakon dva pogotka u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Marseillea. "Bio sam oduševljen što me je trener stavio da igram jer je Liga prvaka vrlo posebna. Bilo je dobro što su Mario i Arjen mogli sjediti na klupi i čuvati energiju za idući susret", izjavio je.

Bayern je poveo u (ne)sretnoj 13. minuti nakon što je Ribéry s desne strane podvalio loptu Oliću koji je na petercu uklizao na loptu i pogodio za 1:0, a drugi je gol Olić postigao osam minuta prije predaha na sličan način, samo što mu je s druge strane bila upućena lopta, a učinio je to Alaba.

"Sjajno je što imamo igrače koji mogu ući i pomoći. Danas sam to bio ja, idući će put biti netko drugi", istaknuo je Ola. "Mislim da su Francuzi dobro stajali, pogotovo do prvog gola. Imali su jednu ili dvije prilike, no nakon toga moral im se raspao."

Hrvatska reprezentativna špica dala je prognozu za idući europski okršaj Bavaraca, vjerojatno protiv Real Madrida, koji će dati mogućnost prolaska u finale na domaćem travnjaku 19. svibnja. "Real Madrid ima sjajnu momčad, no imamo je i mi tako da će biti teško za obje strane. Ne mislim da u toj fazi natjecanja postoje favoriti", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • rider1104.04.2012. u 12:37
    ola lola slavonska je to! Kad on zabije gol ja se sjetim 2002.
    rider11