Nogomet

Ribéry: "Sretan sam zbog Olića"

Josip Tolić • srijeda, 04.04.2012.
Ribéry: "Sretan sam zbog Olića"
Foto: EPA

Sjajnu predstavu Ivice Olića u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u kojoj je dvama pogocima potvrdio plasman Bayerna među posljednje četiri momčadi komentirali su i Franck Ribéry te Jupp Heynckes...

Franck Ribéry bio je asistent Ivici Oliću za prvi gol Bayerna u 13. minuti koji je nagovijestio lijepu večer reprezentativne špice. "Jako sam sretan zbog Ivice. Ušao je s klupe i odmah zabio dva gola. To je jako važno za nas", rekao je francuski veznjak.

Pohvalama na račun hrvatskog reprezentativnog napadača priključio se i trener Jupp Heynckes, "krivac" što Ola ove sezone vrlo rijetko dobiva priliku zaigrati od prve minute. "Sretan sam zbog njega, ne samo zato što je dobro igrao, već i zato što je zabio."

"Puno se trudio i sada nam daje nam jedan bonus. Znamo da igramo svaka tri dana i trebamo alternative, igrače koji mogu odlučiti utakmicu", dodao je strateg bavarske momčadi istaknuvši da je "imati osjećaj da si vrijedan igranja za momčad vrlo važno za igrača".

Münchenski sastav nema odmora; već u subotu na rasporedu je novo kolo Bundeslige u kojem će na Allianz Arenu stići momčad Augsburga, a u srijedu je u Dortmundu veliki derbi između Borussije i Bayerna koji će uvelike odrediti rasplet borbe za naslov prvaka Njemačke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.04.2012. u 14:26
    ko sam šta sam kako sam ja veliki igrač arogantni franzuz pederčina olić ga još diže u zrak trebao ga je nogom u dupe
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.04.2012. u 13:21
    Kako je samo Ribery umišljeno protrčao kraj Olića dok mu je ovaj htio zahvaliti na asistenciji! Fuj!
    Obrisan korisnik