Nogomet

Özil: "Vratit ćemo se u München"

Ante Dubravac • srijeda, 18.04.2012.
Özil: "Vratit ćemo se u München"
Foto: EPA

Pogodak Marija Gomeza u posljednjim minutama susreta osigurao je Bayernu minimalnu prednost uoči uzvrata polufinala Lige prvaka. Unatoč porazu nogometaši Reala su uvjereni da na Santiago Bernabeu mogu izboriti finale.

Unatoč tuzi zbog pogotka koji su primili u 90. minuti nogometaši Real Madrida nakon susreta su bili jednoglasni u svojim izjavama i potpuno uvjereni da na domaćem terenu mogu okrenuti stvari u svoju korist.

"Vratit ćemo se u München," izjavio je za službenu klupsku stranici nakon susreta strijelac Mesut Özil i dodao: "Mi vjerujemo u našu snagu i uvjeren sam da ćemo izboriti finale."

"Konačan rezultat nije dobar, ali nam je u uzvratu dovoljna pobjeda od 1:0 i vjerujem da to možemo ostvariti. Sada moramo ostati mirni i koncentrirati na dvoboj s Barcelonom," smatra Angel Di Maria.

Slično kao i ostali suigrači razmišlja i stoper Pepe: "Kontrolirali smo utakmicu i svi smo tužni zbog primljenog gola u posljednjoj minuti utakmice, ali opet smo zadovoljni jer smo postigli pogodak u gostima. Imamo kvalitetu i 90 minuta da prođemo dalje."

Portugalac se prisjetio i izjave bivšeg napadača Reala: "Jednom je Juanito rekao da je 90 minuta na Bernabeu jako puno vremena."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • GoGo718.04.2012. u 14:38
    Zaboravio je dodati "...kao gledatelji."
    GoGo7