Ostali sportovi

Overeem dobio devet mjeseci suspenzije

Ratko Martinović • srijeda, 25.04.2012.
Overeem dobio devet mjeseci suspenzije

Alistair Overeem suspendiran je na devet mjeseci, dok je Chael Sonnen, koji je poznat po svojim ispadima, ovaj puta usred Brazila rasistički i podcjenjivački uvrijedio svog budućeg protivnika.

"Nemam ništa protiv Brazila već protiv ovdje prisutnog Brazilca. Dok sam ja kao mali s prijateljima razgovarao o medicini, tehnologiji i računalnim igrama, Anderson Silva se istovremeno igrao u blatu. Stvarno je odvratno to što je odnio lažni pojas" izjavio je Sonnen u Rio de Janeiru.

Borba je zbog tehničkih i, vjerojatno, sigurnosnih problema prebačena u Las Vegas. Anderson je Sonnenu odgovorio: "Sonnen nije borac, on ne zna što su borilački sportovi, on je hrvač. Ne poštuje moju zemlju, vrijeđa MMA fanove i ne promovira borbu." Dok je Silva komentirao događaj, Sonnen je hrkao.

Alistair Overeem je pak dobio devet mjeseci suspenzije zbog uzimanja steroida, odnosno, povećane prisutnosti testosterona u organizmu. S obzirom na povijest doktora koji ga je tretirao, nije nemoguće da je Overeem uz redovnu dozu testosterona kao steroida prešao granicu s dodatnim lijekovima, te je zbog toga imao nevjerojatnih 14 puta veću razinu od prosječnog čovjeka.

Također, Hector Lombard, vjerojatno i ponajbolji svjetski borac izvan UFC-a, potpisao je za UFC te ćemo i njega gledati u najjačoj svjetskoj organizaciji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 19:26
    Gle čuda,baš ne izgleda kao netko tko je koristio steroide hmmm.....
    Obrisan korisnik