Nogomet

Frank Lampard pod znakom upitnika za Europsko prvenstvo

Branimir Korać • srijeda, 30.05.2012.
Frank Lampard pod znakom upitnika za Europsko prvenstvo
Foto: Davor Sajko

U kratko vrijeme engleska nogometna reprezentacija mogla bi zadobiti dva teška udarca. Prvo je ozljedu zaradio Gareth Barry, a sada i Frank Lampard o čijoj će se težini znati više tek u četvrtak...

U engleskom taboru zavladala je lagana panika. Nakon Garetha Barryja, ozljedu je zaradio i Frank Lampard, a još uvijek nije poznato koliko je teška te je li mu upitan nastup na Euru.

Do ozljede je došlo tijekom današnjeg treninga kojeg je Lampard napustio šepajući i držeći se za bedreni mišić. U engleskom taboru su odmah aktivirani liječnici koji će obaviti dodatna snimanja, a nakon što sutra budu poznati rezultati, bit će jasnije hoće li se na Lamparda računati za nastup na Euru ili će biti pozvana zamjena.

Kako ne žele ništa prepustiti slučaju, u Savezu su već aktivirali zamjenu i stavili je na čekanje. Tako je mladi Liverpoolov veznjak Jordan Henderson obaviješten da bude spreman ukoliko je Lampardova ozljeda teže prirode. Henderson će se tada priključiti reprezentaciji, a Lampard će uz posebnu dozvolu Uefe biti brisan s popisa.

Inače, Englezi su već jednog važnog igrača morali prekrižiti zbog ozljede. Riječ je o Garethu Barryju koji bi bio siguran putnik na Euro, međutim ozljeda je stigla tijekom pripremnog dvoboja s Norveškom i veznjak Manchester Cityja je ostao bez europske smotre.

EP 2012. - Skupina D

1Engleska 35:3+27
2Francuska 33:304
3Švedska 35:503
4Ukrajina 32:4-23

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir31.05.2012. u 11:20
    Bent, Dawson, Barry, Lampard, Richards nije ni pozvan,.............next?
    Mithrandir
  • Ronaldo931.05.2012. u 00:40
    Parker je dobar igrač da, ali i Carrick je definitivno trebao biti pozvan, ali opcenito mi taj spisak igraca kod Engleza nije jasan, jedan Richards iz Citya nije pozvan što je žalosno, lik igra bolesno dobro,da su svi igraci koji vrijede pozvani repka bi im bila stvarno jaka, ovak su u banani kad... [više na forumu]
    Ronaldo9
  • IanZG30.05.2012. u 23:34
    Da nebi bilo da branim samo igrače LFC (što i radim :)), Parker itekako ima što raditi u repki, riječ je o uvjerljivo najboljem engleskom zadnjem veznom u ovom trenutku.
    IanZG
  • Obrisan korisnik30.05.2012. u 23:26
    nije istina...Carrick je izjavio da se oprašta od  igranja za reprezentaciju sad kad se nije našao ni na širem popisu igrača za euro, a za njega tamo ima mjesta za razliku od hendersona, parkera, downinga itd. a u budućnosti mu nema smilsa uzimat misto mladim ka šta... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • IanZG30.05.2012. u 22:58
    Ima boljih, ali je junačina Carrick rekao da mu je ispod časti biti pozvan na čekanje za repku. Hendo barem cijeni reprezentaciju dovoljno da ne odbije biti pozvan i možda bude nagrađen igranjem za Euru!
    IanZG