Nogomet

Srna: "Nema razloga za brigu, Talijani imaju razloga za brigu"

Ante Zovko • nedjelja, 03.06.2012.
Srna: "Nema razloga za brigu, Talijani imaju razloga za brigu"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski nogometni reprezentativci bili su uglavnom složni da je slaba igra u Oslu bila posljedica umora nakon priprema i poručili kako će pokazati drugačije lice na početku Europskog prvenstva.

Hrvatska je odradila generalnu probu za Europsko prvenstvo u Oslu odigravši 1:1 s Norveškom uz jako slabu igru izabranika Slavena Bilića.

Eduardo da Silva zabio je za vodstvo u drugom poluvremenu nakon što je ušao s klupe, a u sudačkoj nadoknadi rezultat je Hrvatskoj pokvario Tarik Elyounoussi.

Napadač Evertona Nikica Jelavić započeo je susret zajedno s Mariom Mandžukićem, no nije ostavio dobar dojam i izašao u drugom dijelu.

"Nismo igrali najbolje, ali rezultat je u redu", rekao je. "Nema razloga za brigu makar smo i mi svi više očekivali. Još je sedam dana do utakmice s Irskom, sigurno ćemo biti bolji na Europskom prvenstvu, moramo uzeti u obzir da su nam noge bile teške", prenose Sportske novosti.

Kapetan Darijo Srna zaigrao je na desnom krilu i maskirao slabu igru asistencijom strijelcu Da Silvi. "Dobro smo se istrčali i odradili dobar trening. Igra baš nije bila nešto posebno, ali naporno smo radili na pripremama, sigurno ćemo biti mnogo bolji u Poljskoj već na prvoj utakmici s Irskom. Nema razloga za brigu, Talijani imaju razloga za brigu, pogledajte njihove utakmice", rekao igrač Šahtara.

Strijelac Eduardo da Silva istaknuo je da se nada da je golom skrenuo pozornost na sebe uoči početka Eura.

"Šteta što smo primili taj gol, ali osjetio se umor u našoj igri. Treba nam svježine, vjerujem da ćemo se do Irske dobro odmoriti i biti pravi."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • madmax1705.06.2012. u 18:41
    Talijani itekako imaju razloga za brigu, Srna će 'pasti' više puta nego cijela talijanska reprezentacija.
    madmax17
  • Obrisan korisnik04.06.2012. u 09:34
    sramota je da je jedan ovakav padavicar kapetan nase reprezentacije... Nakon Bobana i N.Kovaca - ovaj mamlaz. Sramotno ponasanje na terenu vec duze vrijeme. A ono simuliranje u PRIJATELJSKOJ utakmici stvarno nema ama bas nikakvog smisla. Steta sto se Riise nije malo jace naljutio i dao mu razloga... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.06.2012. u 21:05
    MI imamo razloga za brigu, kad nam kapetan i jedan od najiskusnijih igrača daje tako glupave izjave.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.06.2012. u 20:06
    Nema nitko razloga za brigu. Pripremne utakmice prije velikog natjecanja daju 'razloga za brigu' ili pak 'razloga za euforiju' samo ljudima koji nemaju pojma o nogometu. Pripremne utakmice ne znače apsolutno ništa. Tko je pratio barem 5-6 velikih natjecanja u životu to sigurno zna.
    Obrisan korisnik
  • cameosis03.06.2012. u 16:41
    za sve postoji prvi put.
    cameosis