Nogomet

Evra: "Engleska je igrala poput Chelseaja, činilo se da se brani s 15 igrača"

Borna Rupnik • utorak, 12.06.2012.
Evra: "Engleska je igrala poput Chelseaja, činilo se da se brani s 15 igrača"
Foto: EPA

Francuska i Engleska u Donecku su podijelile bodove, no u taboru pod vodstvom Laurenta Blanca nisu pretjerano sretni takvim raspletom. Smatraju da je Gordi Albion primijenio prokušanu obrambenu taktiku...

Iako je Engleska povela preko Lescotta, Francuzi su nakon pogotka Nasrija bili nešto bliže slavlju. Prema njihovom mišljenju, razlika je bila itekako vidljiva.

"Bili smo osjetno bolji od Engleske te nas naposljetku frustrira što je utakmica završila neodlučeno. Engleska je igrala poput Chelseaja protiv Barcelone", rekao je francuski branič Manchester Uniteda, Patrice Evra.

"Ponekad se činilo da se brane s 15 igrača", nastavio je Evra u svom komentaru utakmice, "i ljudi se mogu tome smijati te željeti da Engleska nešto i odigra, ali ako na taj način osvoje Europsko prvenstvo, bit će sretni".

Svoje je viđenje utakmice ponudio i strijelac Samir Nasri, član gradskog rivala iz Manchestera, momčadi prvaka Cityja. Osvrnuo se i na lošu reakciju engleske obrane pri pogotku.

"Kada mi je Ribery dodao loptu, Englezi su se odmaknuli predaleko od mene. Odlučio sam pucati. Međutim, s obzirom da me vratar Hart pozna iz Manchester Cityja izabrao sam pucati oštrije u bliži kut jer inače pucam drugačije. Drago mi je da je to uspjelo", rekao je.

EP 2012. - Skupina D

1Engleska 35:3+27
2Francuska 33:304
3Švedska 35:503
4Ukrajina 32:4-23

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.06.2012. u 15:39
    vidjet ćete vi Englesku kvalitetu kada po tko zna koji puta dožive debakl na velikom takmičenju,tj.kad ispadnu u grupi ili najkasnije u četvrtfinalu.Chelsea je nešto sasvim drugo u odnosu na Englesku u svemu,ali baš u svemu!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.06.2012. u 11:56
    a osim toga to nije ni cudo,to je hodgsonov stil s kojim je vodio wba,fulham i nizao uspjehe osim s liverpoolom naravno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.06.2012. u 11:54
    evra sine ovom izjavom si se dokazao,chelsea je osavjio LP svidjalo se to tebi ili ne jel vama iko branio da igrate taki nogomet? a osim toga engleska jest igrala slicno ali francuska unatoc dominaciji nije odradila nista konkretno toliko i o francuskoj kvaliteti
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.06.2012. u 11:48
    Engleska - je li to ona momčad gdje igra Okslade :D
    Obrisan korisnik