Nogomet

Blanc uskoro na razgovoru o budućnosti na francuskoj klupi

Ante Zovko • nedjelja, 24.06.2012.
Blanc uskoro na razgovoru o budućnosti na francuskoj klupi
Foto: EPA

Predsjednik Francuskog nogometnog saveza i izbornik Laurent Blanc uskoro će se sastati kako bi odlučili o Blancovu eventualnom produženju ugovora.

Umirovljeni francuski reprezentativac nije našao zajednički jezik sa FFF-om oko novoga ugovora prije Europskog prvenstva, a Blancova budućnost nakon ispadanja s Europskog prvenstva ostaje neizvjesna.

Predsjednik Saveza Noel Le Graet izjavio je za radijsku postaju RMC: "Uskoro ćemo se sastati kako bismo razgovarali o budućnosti. Laurent je uvijek bio pun poštovanja i ugodan. Moramo razgovarati o nogometu, njegovoj želji i njegovoj karijeri. Moramo vidjeti kako on gleda na stvari i kako ih ja gledam."

Predsjednik se osvrnuo na četvrtfinalni ogled protiv Španjolske koji je Francuska izgubila 2:0 uz dva pogotka Xabija Alonsa.

"Ovo je bilo prihvatljivo Europsko prvenstvo. Španjolci su bili bolji, bili su na višoj kolektivnoj razini od naše. Bez obzira na to, nemamo se čega sramiti. Španjolska nije stvorila mnogo prilika, ali ni mi nismo izgledali dobro u napadu. Protivnik je bio presnažan za Francusku koja je ostvarila napredak, ali još nije na njihovoj razini."

EP 2012. - Skupina D

1Engleska 35:3+27
2Francuska 33:304
3Švedska 35:503
4Ukrajina 32:4-23

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.06.2012. u 20:29
    a ne moze mu se prigovoriti sto nije stvorio ni prilike protiv spanjolske?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.06.2012. u 17:32
    jedino mu se može prigovorit što nije dobio Švedsku i time izbjegao Španjolsku
    Obrisan korisnik