Ostali sportovi

Perković: "Puknula sam od sreće, najsretniji dan u životu"

Tomislav Pacak • subota, 04.08.2012.
Perković: "Puknula sam od sreće, najsretniji dan u životu"
Foto: FaH

Zlatna Sandra Perković nikada se nije štedila ni na bacalištu, ali niti pred kamerama – uvijek iskrena, vedra, pričljiva, otvorena, a u Londonu i – nikad sretnija. Neposredno nakon što je osvojila zlatnu olimpijsku medalju u bacanju diska, Perković je dala niz intervjua stranim i domaćim medijima…

U iščekivanju dodjele medalja, Perković je bila traženo lice među novinarima, a za kamere HTV-a nije skrivala emocije:

"Ovo mi je najsretniji dan u životu, najbolja godina u životu. Dala sam sve od sebe, postala sam olimpijska pobjednica. Ovo je prvo zlato za Hrvatsku nakon osam godina, prvo žensko zlato i zaista ne znam što bih rekla."

Izuzetno simpatična Sandra emotivno je prepričala tijek natjecanja, opisala svoj hitac od 69,11 metara (nacionalni rekord) i najavila današnje slavlje: "Tada sam znala da je daleko, ali nisam još mogla biti sigurna. Na kraju sam pukla od sreće. Osjećala sam se fantastično, odlično smo radili, pozdravljam sve koji su bili uz nas, posebno rukometašice koje su me triple ovih 10 dana, večeras ćemo slaviti. Ne smijemo previše, one imaju sutra utakmicu, ali malo ćemo se podružiti."

Uz pogled prema prepunom stadionu, Sandra je još jednom pokazala oduševljenje trenutkom: "Pogledajte ovo, ovo je bolesno dobro. Još bi mi savršeno leglo da sam bacila 70 metara, hvala svima na podršci, mama volim te!"

A mi – Sandru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.08.2012. u 01:20
    Sandra, cestitam od srca!!!!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.08.2012. u 22:40
    ČESTITKE..SANDRA NAJJAČA SI... Posli svega što ti se desilo zaslužila si ovo.:)
    Obrisan korisnik