Nogomet

Slaven Belupu sude Nizozemci, Baski zatvaraju trening

Mišo Gulić • srijeda, 08.08.2012.
Slaven Belupu sude Nizozemci, Baski zatvaraju trening
Foto: Duje Bonačić

Koprivnica je potpuno spremna za novi okršaj Slaven Belupa i Athletic Bilbaoa koji je pak podnio zahtjev da trening bude zatvoren. Također, iz kluba su potvrdili da se ulaznice odlično prodaju...

Unatoč porazu u prvoj utakmici rezultatom 1:3, iz Koprivnice stižu vijesti da se ulaznice odlično prodaju, stoga nema sumnje kako će koprivnički Gradski stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Iz Kluba su naglasili kao jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica, a uz svaku kupljenu ulaznicu dobiva se i plava majica s klupskim i sponzorskim obilježjem. Za utakmicu Slaven Belupa i Athletic Bilbaoa vrijede i godišnje ulaznice koje su kupljene za novu natjecateljsku sezonu.

Prema najavama, Španjolci će održati službeni trening na Gradskom stadionu s početkom u 19 sati, dok je konferencija za novinare na kojoj će se pojaviti trener Athletica Marcelo Bielsa zakazana za 18.15 sati. Isto tako, Španjolci su zatražili da trening bude zatvoren za javnost.

Uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Europske lige između Slaven Belupa i Athletica, koja se igra u četvrtak u 18.45 sati na koprivničkom Gradskom stadionu, vodit će suci iz Nizozemske, glavni će biti Danny Makkelie, a pomoćnici Rob van de Ven i Davie Goosensen. Četvrti je Jeroen Sanders.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!