Nogomet

Šuker: "Dinamo i Maribor imaju podjednake šanse"

Branimir Korać • srijeda, 22.08.2012.
Šuker: "Dinamo i Maribor imaju podjednake šanse"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker u razgovoru za slovenski Dnevnik prokomentirao je nadolazeći dvoboj između Dinama i Maribora u četvrtom pretkolu Lige prvaka i momčadima dao podjednake šanse za prolaz...

Dinamo u srijedu navečer igra prvi susret četvrtog pretkola Lige prvaka s Mariborom. Tim povodom predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker u razgovoru za slovenski Dnevnik prokomentirao je šanse ove dvije momčadi.

"Mislim kako obje momčadi imaju po 50 posto šansi za prolaz. U igri je veliki novac i ugled i jednima i drugima će biti vrlo važno doći do pogotka u gostima. Iz tog razloga bi bilo dobro da Maribor ne zabije u Zagrebu, taj gol u gostima je ono što bi moglo biti presudno. Veliki su ulozi u igri, takve su utakmice uvijek zahtjevne i očekujem zanimljivu utakmicu", rekao je Šuker.

Šuker iz redova Maribora jako dobro poznaje Darka Milaniča i Zlatka Zahoviča kojima priznaje kako su složili dobru momčad.

"Njih dvojica su napravili jako dobre stvari i složili su dobru ekipu. Lakše je momčadi kada ih vode bivši uspješni igrači, a njih dvojica imaju uspješnu karijeru u raznim ulogama. Iskustva im ne nedostaje i tako im je lakše reagirati u ovakvim utakmicama."

Naravno, svaki razgovor s Davorom Šukerom novinari koriste i za priču o transferu Luke Modrića u Real. Predsjednik HNS-a je još jednom izrekao već poznati stav.

"Vrlo je važno da hrvatski igrač igra u tako velikom klubu. Znam što znači nositi dres Reala, to je sjajna stvar i za ugled hrvatske reprezentacije i hrvatskog nogometa općenito. Imamo i drugih igrača u velikim klubovima, na primjer Marija Mandžukića u Bayernu, to je dokaz da se hrvatski nogomet u svijetu sve bolje prepoznaje. Luki želim svu sreću i siguran sam da će završiti u Realu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Torca-Dubrava23.08.2012. u 22:53
    po 7 -komada.....ajmoooooo
    Torca-Dubrava
  • Obrisan korisnik22.08.2012. u 15:24
    Dinamoooooooooooooo !!!!!
    Obrisan korisnik
  • matbaric22.08.2012. u 11:35
    Idemo modri, razveselite jos jednom ovaj napaceni narod. Jos se super osjecam od Ludogoreca i navijanaja do zadnje minute. Protiv Sheriffa je bila setnja, a sad ovo treba izgristi.
    matbaric
  • Obrisan korisnik22.08.2012. u 10:35
    Idemo modri-bolji smo od Janeza.Velika je stvar igrati ligu prvaka a i koeficijenti za Hrvatski nogomet nisu za baciti.Neka vam je sretno
    Obrisan korisnik
  • nido22.08.2012. u 09:47
    Ajmooooooooooooooooooo...
    nido