Nogomet

Cesar: "Dinamo je favorit, ali Maribor je vrijedan poštovanja i može proći"

Borna Rupnik • srijeda, 22.08.2012.
Cesar: "Dinamo je favorit, ali Maribor je vrijedan poštovanja i može proći"
Foto: EPA

Boštjan Cesar i Zoran Pavlović dobro poznaju zagrebački Dinamo te vjeruju da će sraz hrvatskog i slovenskog prvaka za mjesto u elitnom europskom natjecanju biti itekako neizvjestan...

"Bit će jako zanimljivo", najavio je slovenski branič Boštjan Cesar, bivši igrač zagrebačkog Dinama, okršaj na Maksimiru između Modrih i Maribora. U srijedu navečer na rasporedu je prva utakmica četvrtog pretkola Lige prvaka.

Zoran Pavlović: "Ponosan sam što sam dio povijesti i Dinama i Maribora. U Dinamu sam postao kompletan igrač i tamo sam mogao reći da sam uspio, a rado se prisjećam i Maribora, s kojim sam osvojio naslov prvaka i nosio kapetansku vrpcu. Dinamo je danas vrhunski klub, s nekoliko odličnih mladih nogometaša poput Kovačića. Ipak, i Maribor ima kvalitetu, a siguran sam da Dinamo neće podcijeniti svoje goste, makar neki misle drugačije. Uvjeren sam da neće. Činjenica je da je Dinamo favorit i da je u prednosti, no u dvije utakmice susjedskog dvoboja teško je bilo što predviđati".

Cesar će sa zanimanjem pratiti utakmicu: "Ulog je velik, i jedni i drugi žele prolaz i niti jednoj momčadi neće biti lako. Teško je reći tko će uspjeti jer je Dinamo kao nositelj ipak favorit, ali Maribor je u odličnoj formi i vjeruje u pobjedu".

"Znam da Dinamo ima snažnu momčad, čujem se s bivšim suigračima. Već su dugo kvalitetni, ali Maribor je vrijedan poštovanja. Iskreno ću reći da Maribor može proći, a neka na kraju pobijedi bolji", dodao je nogometaš talijanskog Chieva za Siol.net.

Treneri Ante Čačić i Darko Milanič neće pripremiti iznenađenja za svoje suparnike, smatra Boštjan Cesar.

"Nema tajni u današnjem nogometu, pogotovo kada su klubovi iz susjednih zemalja. Dinamo i Maribor znaju sve o protivniku. Neka pobijedi nogomet, obje su momčadi zaslužile Ligu prvaka, i jedni i drugi su već iskusili igranje u eliti i žele ponoviti uspjeh", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Torca-Dubrava23.08.2012. u 22:54
    loša igra...........
    Torca-Dubrava
  • Obrisan korisnik22.08.2012. u 19:06
    Tocno ovo. I Dinamo i navijaci Dinama trebaju shvatiti da je Dinamo, kao i Maribor, dio jedne ogromne skupine klubova koji u 2 utakmice mogu izbaciti svatko svakoga.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2012. u 17:00
    Sretno dečki.Sad kada nam je liga šampiona tako blizu pružimo maksimum i nemojmo je ispustiti.Hrvatska je uz vas
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2012. u 16:55
    Lako ce se proci. :)
    Obrisan korisnik
  • nido22.08.2012. u 16:09
    Brine me i ne volim sto vecina navijaca misli kako ce se lako proci Maribor!
    nido