Nogomet

Jelavić: "Morat ćemo odigrati dobro, Makedonija može biti gadan protivnik"

Mihaela Bradovski • petak, 12.10.2012.
Jelavić: "Morat ćemo odigrati dobro, Makedonija može biti gadan protivnik"
Foto: EPA

Nakon što je u četvrtak doputovala u Skoplje, hrvatska reprezentacija je u večernjim satima odradila i posljednji trening uoči večerašnjeg dvoboja protiv Makedonije...

Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje posljednje pripreme za zahtjevan kvalifikacijski dvoboj protiv Makedonije. U Skoplju na stadionu Filipa II očekuje ju iznimno motiviran protivnik, a dan uoči utakmice hrvatski reprezentativci su isprobali travnjak i odradili lakši trening.

Izbornik Igor Štimac niti nakon ovog treninga nije još razriješio posljednje dvojbe oko sastava i tek će na dan utakmice odlučiti tko će istrčati od prve minute. Još jednom je jasno naglasio koje su hrvatske ambicije u ovom susretu.

"Mislim da smo bolji od Makedonaca i u Skoplje smo došli po pobjedu. Sretni smo zbog atmosfere u Skoplju i što ćemo nastupiti pred punim stadionom. Nama to nije poseban problem ili pritisak, odigrali smo već puno velikih utakmica u žestokoj atmosferi i igrači se znaju nositi s time", komentirao je izbornik Štimac.

Štimčev optimizam dijeli i Nikica Jelavić koji još ne zna hoće li nastupiti od prve minute. Kako bilo, za makedonske medije je jasno najavio da Hrvatska ide po pobjedu.

"Morat ćemo odigrati jako dobru utakmicu jer Makedonija može biti gadan protivnik. Bit će svakako teška utakmica, ali mi uz svo poštovanje prema Makedoniji ovdje želimo isključivo pobjedu", dodao je Jelavić.

Susret između Makedonije i Hrvatske počinje u 20 sati i 30 minuta.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.10.2012. u 14:30
    premalo se priča o jelaviću , zaslužio je veći kredit
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.10.2012. u 12:04
    dva naklona - jedan Jelavića i jedan Mandžukića - to je sve što trebamo. jasno, uz dobru i pokretljivu obranu...
    Obrisan korisnik