Košarka

Amare Stoudemire propušta otvaranje NBA sezone

Mario Majdić Natrlin • nedjelja, 21.10.2012.
Amare Stoudemire propušta otvaranje NBA sezone
Foto: EPA

Visoko krilo New York Knicksa, Amare Stoudemire, propustit će zbog problema s lijevim koljenom otvaranje NBA sezone uključujući i "gradski derbi" s Brooklyn Netsima.

Riječima suigrača Carmela Anthonyja: "Baš tužno. Jednostavno nema sreće."

Uskoro 30-godišnji Amare Stoudemire pauzirat će dva do tri tjedna zbog ozljede lijevog koljena. Propustit će tako samo otvaranje NBA sezone uključujući i iznimno iščekivani dvoboj s Brooklyn Netsima 1. studenog.

Knicksi i trener Mike Woodson nadali su se kvalitetnom doprinosu Stoudemirea koji je na pripreme stigao spreman i napokon bez ozljeda koje ga opsjedaju cijelu karijeru. Krenuli su zatim problemi s lijevim koljenom zbog kojih je propustio prve dvije pripremne utakmice.

U petak je protiv Toronto Raptorsa zaigrao i zabio 18 poena.

Mike Woodson najavljuje da će mjesto Stoudemirea u startnoj petorci popuniti 40-godišnji Kurt Thomas, a Carmelo Anthony potvrdio je da očekuje kako će dosta vremena i on sam provesti na poziciji četvorke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.10.2012. u 07:32
    Sada Melo ima za pravo uzeti 60-ak šuteva po utakmici tko je sretniji od njega sada. Prvih par utakmica opalit na over u zbroju koševa postignutih od njega.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.10.2012. u 00:46
    Ovi Knicksi zadnjih godina isti ko Liverpool
    Obrisan korisnik