Nogomet

Sammir: "Nikada nisam igrao protiv igrača poput Ibrahimovića. Nakon primljenih golova sve se raspalo"

S Maksimira:Borna Rupnik • četvrtak, 25.10.2012.
Sammir: "Nikada nisam igrao protiv igrača poput Ibrahimovića. Nakon primljenih golova sve se raspalo"
Foto: Kristijan Komarica

Sammir i Alen Halilović dvojica su Dinamovih nogometaša koji su redovito pod posebnim povećalom, a obojica su dobila priliku iskusiti kako je igrati protiv Paris Saint Germaina i Zlatana Ibrahimovića...

Dinamova je "desetka" protiv Paris Saint Germaina ponovno igrala na neuobičajenoj poziciji u napadu, no Sammir nije želio ulaziti u polemike oko izbora postave trenera Ante Čačića.

"To nije pitanje za mene, ja ću igrati tamo gdje me trener stavi", poručio je novopečeni hrvatski reprezentativac poslije poraza Modrih od francuske momčadi (2:0).

Dinamo je tako ostao na nuli u rubrici bodova i postignutih pogodaka: "Mislim da smo dobro krenuli u utakmicu. Imali smo nekih šansi, ali nismo pogodili, a onda smo primili ta dva gola i sve se raspalo, izgubili smo samopouzdanje".

"PSG je mnogo bolji i zasluženo je pobijedio. Ne bi se ništa promijenilo ni da je bilo više ljudi na tribinama. Međutim, imali smo više udaraca nego u prve dvije utakmice i stvari idu na bolje, moramo još više vježbati da bismo zabili poneki gol", izjavio je Sammir.

U sudačkoj je nadoknadi europski debi ubilježio mladi Alen Halilović, od kojega se u Dinamo mnogo očekuje. "Nije mi bio problem trčati protiv igrača PSG-a, redovito radim s kondicijskim trenerom", rekao je Halilović, priznavši da nije ni pokušao zamijeniti dres s nekom zvijezdom pariškog prvoligaša.

"Nismo uzeli ono po što smo došli, bod ili pobjedu, ali na nama je nastaviti dalje raditi. PSG je jedna velika momčad i stvarno ne znam tko bi u Europi mogao lako igrati s njima", nastavio je te zaključio: "Mi smo dali svoj maksimum i treba čestitati dečkima na želji i na borbi".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.10.2012. u 17:43
    Pa barem to naucis dok igras hakl u kvartu. Najboljeg odmah na pocetku oderes po nogama da zna di je dosao i da se ne preserava previse, ali tog fali Dinamu. Tog naboja vidim samo u Vidi... ali nemoze on sam sve
    Obrisan korisnik
  • nido25.10.2012. u 12:18
    Covjek ih prosipa ko budale po terenu i nitko al bas nitko da mu uklize da ga ono pravo istrese kako se radi kad vec ne mozes drugacije ga zaustaviti ali nista oni impresionirani i samo gledaju odusevljeno kako im on prodaje fore i fazone...Jebo vas Ibra...
    nido
  • 280425.10.2012. u 11:51
    koja usporedba. "interreg" uspoređuje neusporedivo i misli da je pametno komentirao :(
    2804
  • interreg25.10.2012. u 10:00
    Ibra je space shuttle za Sammira ;-)
    interreg
  • Obrisan korisnik25.10.2012. u 07:45
    E moj halilovicu ako ne znas sta bi rekao bolje suti.. Nije mi problem trcati s igracima psg-a.. Usao si kad jesi i budi sretan radi toga a nemoj pravit budalu od sebe s tu nekim izjavama.. Bolje ti je da razmisljas o treninzima nego o novinarima..
    Obrisan korisnik