Nogomet

Ibrahimović: "Ovo mi se još nikada nije dogodilo, no moje su izvedbe manje važne dok PSG pobjeđuje"

Borna Rupnik • srijeda, 07.11.2012.
Ibrahimović: "Ovo mi se još nikada nije dogodilo, no moje su izvedbe manje važne dok PSG pobjeđuje"
Foto: EPA

Igrači Paris Saint Germaina složni su u konstataciji da je protiv Dinama na Parku prinčeva - obavljen posao. Igra je mogla biti i bolja kažu, a svi hvale Zlatana Ibrahimovića...

"Nismo odigrali savršeno, ali željeli smo pokazati da je poraz od Saint Etiennea bio slučajnost", ustvrdio je Salvatore Sirigu, vratar Paris Saint Germaina, nakon uvjerljive pobjede nad Dinamom. U francuskoj je prijestolnici, nakon zagrebačkih 2:0, bilo 4:0.

Kapetan Parižana, Christophe Jallet, nadovezao se na svog čuvara mreže: "Mučili smo se s ulaskom u utakmicu. Još smo razmišljali o subotnjem porazu. Previše smo gubili loptu i nedovoljno se kretali".

Guillaume Hoarau: "Zlatan Ibrahimović zna sve. To je pravi napadač".

Blaise Matuidi: "Zlatan Ibrahimović je nevjerojatan igrač, prepun kvalitete i iskustva. Morat će odraditi suspenziju zbog isključenja u prvenstvu, znači bit će maksimalno posvećen Ligi prvaka. Nije ni to loše".

No, drugo je poluvrijeme donijelo više zadovoljstva za domaću momčad, istaknuo je jedan od strijelaca, branič Alex: "Dobro smo igrali u nastavku, što je korisno za naše samopouzdanje. Koristili smo sav ostavljeni prostor".

Pobjedu PSG-a zapečatio je napadač Guillaume Hoarau, koji kaže: "Cilj je bio oporaviti se od Saint Etiennea i u tome smo uspjeli. Što se mene tiče, zabio sam dva gola u dvije utakmice. U dobroj sam formi".

Posebna je priča na utakmici s Dinamom bio Zlatan Ibrahimović, švedski reprezentativac koji je sva četiri puta bio asistent.

"Ovo mi se još nikada nije dogodilo. Rezultat je vrlo dobar, a moje su izvedbe manje važne sve dok PSG pobjeđuje", kratak i jasan bio je Ibrahimović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 12:55
    Nepodnošljiva lakoća igranja!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 12:48
    Ibra vrijedi 40 milijuna €, a Milan ga proda za negdje 23. Kako jadna uprava u tom klubu, to je nevjerojatno. Kad su već u financijskoj "krizi", onda su ga mogli sigurno prodati za 50 milja €. Čovjek je fantastičan !
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 11:54
    Dobili Dinamo 4-0 s 10% snage
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 11:33
    Ibra je igračina to znaju i ptice na grani. Dok dinamo nije mjerilo kvalitete ako ga naguziš u grupi to je samo varka. Klub za rekorde u negativnom smislu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 08:28
    utakmica mu je bila kao lagani trening
    Obrisan korisnik