Nogomet

Vida: "Golove smo primili naivno, PSG je pokazao učinkovitost"

Borna Rupnik • srijeda, 07.11.2012.
Vida: "Golove smo primili naivno, PSG je pokazao učinkovitost"
Foto: EPA

Dinamovi su nogometaši svjesni da elitno europsko natjecanje ne otvara previše šansi, kao i da su suparnici takvog kalibra da će znati kazniti svaki propust...

"Dobro smo igrali u prvih 45 minuta, dali sve od sebe i trčali, a onda nas je PSG sredio u pet minuta", rezimirao je mladi vezni igrač zagrebačkog Dinama, Mateo Kovačić, poslije novog poraza u Ligi prvaka.

Šime Vrsaljko: "PSG je bez sumnje bolja momčad i čestitamo im na pobjedi. Žalimo za propuštenom prilikom iz koje smo mogli povesti, a prvo smo poluvrijeme odigrali uistinu dobro. Ipak, opet smo gubili i treba izvući pouku te se okrenuti idućim dvobojima".

Francuski je predstavnik slavio rezultatom 4:0, a razlika u kvaliteti najviše se osjetila u drugom poluvremenu, istaknuo je Kovačić: "Mi smo tada pali, a oni su pojačali ritam i tu je bio kraj priče. Osim toga, četiri Ibrahimovićeve asistencije samo potvrđuju da je fantastičan igrač".

Napadač Ante Rukavina imao je jednu dobru priliku glavom, a poslije dvoboja je poručio: "Svaka se pogreška u Ligi prvaka kažnjava. Borili smo se, ali je PSG pobjedu osigurao s dva pogotka u samo nekoliko minuta".

Domagoj Vida bio je dvostruki strijelac protiv Istre 1961 u petak, ali je na Parku prinčeva to bila potpuno druga priča.

"Bili smo stvarno dobri u prvom poluvremenu i možemo biti zadovoljni. No, golove smo primili naivno, a nakon drugog smo krenuli naprijed pa dobili treći. U Ligi prvaka nema mnogo prilika, a PSG je pokazao učinkovitost. Tužni smo i razočarani, ali uz marljiv rad budućnost će biti bolja", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 14:02
    Sad će pobjedit lokomotivu/cibaliju/šibenik sa 2-3 penala i crvenim pa će se opet udarat u prsa "mnogo smo jaki" hahah lakrdija od kluba,ovo je postalo ruganje
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 12:45
    Kada prestanete igrat kao početnici u obrani onda se možeš javljat. Vida je direktni krivac za barem 4 gola koje je Dinamo primio ove sezone. Jednostavno preloš protiv jakih europskih klubova
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 11:37
    Naivno ste primili već 30-35 golova u ligi prvaka, nije problem u njima nego škovacama koje se sramote na terenu. Ove godine nećete zabit gol u ligi prvaka i imat ćete 12 poraza. Bitno da ponuda u maksimiru ne nedostaje svi se ubijaju da otmu jednog dinamovca u europi.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 11:13
    Što znači 'dobro smo igrali 45 minuta'? To je dobra igra, svi u obranu i jedan kontranapad??? To oni smatraju dobrom igrom?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 09:13
    jednostavno ne postoji trener u domaćem nogometu koji zna što bi napravio u europskim natjecanjima...vjerujem da naši igrači pojedinačno i nisu toliko loši, koliko ih "taktike" Jurčića, odnosno Čačića čine lošima.
    Obrisan korisnik