Košarka

Bogdanović među najboljima u porazu Fenerbahče Ülkera

Ivor Krapac • utorak, 02.04.2013.
Bogdanović među najboljima u porazu Fenerbahče Ülkera
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bojan Bogdanović bio je među najraspoloženijim igračima Fenerbahče Ülkera u posljednjoj utakmici 24. kola turskog košarkaškog prvenstva, odigranoj u ponedjeljak u Bandirmi. Fener je izgubio od domaćeg Banvita, a hrvatski reprezentativac ubilježio je 15 poena...

Vraćajući se poslije stanke zbog ozljede, Bojan Bogdanović ponovno je bio na raspolaganju Ertugrulu Erdoganu, treneru Fenerbahče Ülkera, na gostovanju kod Banvita u 24. kolu turskog prvenstva. Nije završilo po željama gostiju iz Istanbula, s 91:88 u korist domaće momčadi, ali dobra vijest iz hrvatskog kuta gledanja je što je Bogdanović bio među boljima u momčadi u prvom nastupu iza prisilne pauze.

Hrvatski reprezentativac je na parketu bio 30 minuta, a za to vrijeme upisao je 15 poena, uz 5/7 za dvicu, 1/7 za tricu i 2/2 iz slobodnih bacanja. Imao je i šest asistencija i tri skoka.

Sammy Mejia je s 23 poena, osam asistencija i sedam skokova vodio Banvit, dok je u gostujućoj momčadi najviše zabio Bo McCalebb, 16 poena, dodajući i šest skokova i četiri asistencije.

Momčad iz Bandirme se ovom pobjedom izjednačila s Fenerbahče Ülkerom i Anadolu Efesom na ljestvici, s omjerom 20-4 poslije 24 kola. Ta tri kluba poredana su od drugog do četvrtog mjesta, a u vodstvu je Galatasaray, koji ima 21-3.

Turska BEKO liga, 24. kolo:
Banvit - Fenerbahče Ülker 91:88

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • babilon02.04.2013. u 17:48
    Bogdanović je uvijek najbolji u svojoj momčadi a i zaradi usput
    babilon
  • Obrisan korisnik02.04.2013. u 11:41
    Bogdnaović je uvjek najbolji u porazu svoje momčad
    Obrisan korisnik