Rukomet

Čupić: "Barcelona je igrala odlično 60 minuta, mi nismo"

Ivana Strahija • subota, 01.06.2013.
Čupić: "Barcelona je igrala odlično 60 minuta, mi nismo"

U prvom polufinalnom dvoboju Barcelona je porazila Kiel s 28:23, pokazavši nevjerojatnu snagu i koncentraciju. U redovima poraženih razočaranje...

Iako su se Poljaci i njihovi navijači nadali, Kielce nije uspjelo proći Barcelonu u polufinalu Lige prvaka. Razlog je sasvim jednostavan, ukoliko se pita Ivana Čupića: "Barcelona je odlično igrala svih 60 minuta, mi nismo. Bilo je teško, mnogo smo prošli da bismo stigli u završnicu", kazao je strijelac dva gola Kielcea.

S time se složio i trener Bogdan Wenta: "Barcelona je kontrolirala igru, mi smo teško dolazili do golova. Svaka naša pogreška odmah je kažnjena, pokušavali smo i sa sedmim igračem u polju, ali nismo uspjeli. Možda smo bili preoptimistični. No, ostaje nam sutra borba za treće mjesto, a sezona je bila fantastična."

Ipak je imao pokoju zamjerku na račun svoje momčadi: "Utakmica je pokazala da mentalno još uvijek nismo dovoljno jaki. Kao debitanti pokazali smo nervozu i zbog toga izgubili."

Njegov pandan na klupi Barcelona, Xavi Pascual, pak je kazao: "Ova utakmica bila je teška i naporna, kao što i treba biti svaka u Ligi prvaka. Moja je momčad kontrolirala ritam i zbog toga smo došli do pobjede."

Cedric Sorhaindo, strijelac jednog Barcinog gola, odao je dužno poštovanje Poljacima: "Bilo je napeto, posebice na početku drugog poluvremena. Imali smo prednost od tri gola, no Kielce se uspjelo vratiti u roku od jedne minute. Što se finala tiče, nemam favorita, znam samo da će pobjednik biti momčad s manje pogrešaka."

Liga prvaka - Završnica

polufinale

Barlinek Industria Kielce23:28Barcelona
Kiel33:39HSV Hamburg

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!