Nogomet

U Kayserisporu presretni: Prosinečki produžio ugovor do 2015. godine

Branimir Korać • četvrtak, 20.06.2013.
U Kayserisporu presretni: Prosinečki produžio ugovor do 2015. godine
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Robert Prosinečki neće preuzeti klupu Bešiktaša unatoč dobroj ponudi koju su turski mediji često spominjali. Potpisom novog ugovora s Kayserisporom, Prosinečki je održao riječ koju je dao čelnicima kluba na kraju sezone...

Robert Prosinečki je prema riječima ljudi iz Kayserispora bio neupitan trener ovog kluba i za sljedeću sezonu. Naime često su napominjali kako im je Prosinečki obećao da će ostati na klupi i nisu strahovali. Sada je stigla i potvrda toga potpisom ugovora do 2015. godine.

"Navijači mogu odahnuti, jako smo sretni što smo potpisali ugovor do kraja sezone 2014/2015. Još prije 20-25 dana smo dobili riječ da će se to i dogoditi", istaknuli su u klubu.

Zadovoljstvo nije krio niti sam Prosinečki koji tvrdi kako ima još puno posla u Kayserisporu i nada se boljem plasmanu već sljedeće sezone.

"Jako sam sretan, ovdje sam imao snažnu podršku od prvog dana kako sam došao. U Kayserisporu imam sjajne uvjete za rad i vjerujem da ćemo biti još bolji nego prošle sezone. Mislim da ću biti još bolji nakon što iza sebe imam sezonu iskustva više", istaknuo je Prosinečki na ceremoniji potpisa ugovora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.06.2013. u 00:41
    bravo žuti legendo!!
    Obrisan korisnik
  • cameosis20.06.2013. u 23:46
    može voliti rumenu zvijezdu i biti hrvatina ... ipak je igrao tamo, neće se sada praviti lud i tako ispasti ridikul. inače, čisto sumnjam da bi turci održali riječ u slučaju da mu ne ide dobro nekoliko utakmica, ista stvar kao u hrvatskoj, tamo je "hire and fire".
    cameosis
  • Tizzou20.06.2013. u 23:13
    Iako voli Zvezdu poštujem ga puno više od svih ovih "hrvatina" koji se vucaju oko hrvatskog nogometa, samo naprijed žuti.
    Tizzou
  • Ronaldo920.06.2013. u 22:48
    ne znam jel jedini, ali sigurno jedan od rijetkih koji nikad nije srao, i uvijek je rekao kako je i kako stvari stoje, sviđalo se to nekom ili ne, nikad ne mulja,kuzi nogomet, ma šta kuzi ima ga u malom prstu,ali jbga takvi pošteni kod nas ne prolaze
    Ronaldo9
  • Obrisan korisnik20.06.2013. u 21:47
    žuti legenda!
    Obrisan korisnik